上一頁下一頁
發新話題

係sex shop嘅艷遇 (update the ending 21/3-12:45)

收藏  |  訂閱
574  102.9k

hahah我去親都係d阿嬋><"

引用:
原帖由 vsvm 於 2009-3-16 04:31 PM 發表 查看引用來源

有就有啦...我唔會刻意想要既... :smile_46:
咁都係正常架........刻意就唔浪漫啦 ~~:smile_35:

引用:
原帖由 tabtabb 於 2009-3-16 04:32 PM 發表 查看引用來源
hahah我去親都係d阿嬋>
話時話...E家寅係好多嬸嬸去做SALES囉.....
有後生個D都係做唔長~~

引用:
原帖由 supersweet 於 2009-3-16 04:31 PM 發表 查看引用來源

要做一個好SALES就一定要勇於常試~~哈哈
你呢種敬業樂業既精神,好值得鼓勵

香港應該搵你代替劉華拍廣告,今時今日,淨係熟讀資料係唔夠,從客人角度出發,用心試均所有產品先係一個售貨員:smile_47:

引用:
原帖由 菲立斯 於 2009-3-16 04:35 PM 發表 查看引用來源

你呢種敬業樂業既精神,好值得鼓勵

香港應該搵你代替劉華拍廣告,今時今日,淨係熟讀資料係唔夠,從客人角度出發,用心試均所有產品先係一個售貨員:smile_47:
哈哈~~多謝你讚美...
不過都要有對手同你試先得架...
好在我個EX BF就好樂意幫我啫~~

入黎扑下我隻豬先:smile_47: ~~啊唔係~~~係十扑

引用:
原帖由 CCandy 於 2009-3-16 04:29 PM 發表 查看引用來源

係買先好 唔買過主 :smile_30::smile_30:
你試用過覺得好先好介紹我買,...如果唔係返徲搵你算脹...:smile_43:

hihi, 你幾歲呀??

引用:
原帖由 舊類型人 於 16-3-2009 16:38 發表 查看引用來源

你試用過覺得好先好介紹我買,...如果唔係返徲搵你算脹...:smile_43:
咁等下啦 :smile_30::smile_30:

引用:
原帖由 roby0821 於 2009-3-16 04:37 PM 發表 查看引用來源
入黎扑下我隻豬先:smile_47: ~~啊唔係~~~係十扑
你講咩呀 ~~ 比比豬~~哈哈

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆