上一頁下一頁
發新話題

純發洩: 女友成日唔肯同我做....我終於做錯事了...

收藏  |  訂閱
495  49.2k

引用:
原帖由 milkoilbread 於 2009-3-13 06:05 PM 發表 查看引用來源

唔好講笑...我都以為你係男仔...

我之前同我男朋友講話我想玩下RAPE..
:'):')點解啊... 我咁似男仔咩..
:smile_47::smile_47:有男友埋試下lor.. ,吾岩又玩返正常野

引用:
原帖由 milkoilbread 於 2009-3-13 06:02 PM 發表 查看引用來源

係女仔似d....唔好話我知唔係呀
我係女仔~~~
唔洗驚~

引用:
原帖由 w33ilson 於 2009-3-13 06:04 PM 發表 查看引用來源
講真, 我都好同情樓主, 深表無奈
如果係我如可能會想死, 11年都係咁
我都係男人, 無拍拖, 只可靠雙手打天下, 都好想有個好好既女朋友, 兼且亦係一個好好既SP
女朋友肯做就唔好搵SP啦...

引用:
原帖由 lazycute 於 2009-3-13 18:05 發表 查看引用來源
:smile_24:我相信...只可以任選其一
唔怪得我兩樣都無, 要求太高:smile_27:

引用:
原帖由 milkoilbread 於 2009-3-13 18:06 發表 查看引用來源

女朋友肯做就唔好搵SP啦...
所以我話緊既係女朋友同sp係同一人, 我好專一架:smile_24:

引用:
原帖由 w33ilson 於 2009-3-13 06:07 PM 發表 查看引用來源

:smile_30::smile_30:貪字得個貧啊兄弟...

引用:
原帖由 w33ilson 於 2009-3-13 06:07 PM 發表 查看引用來源

分開2樣搵可能會好d....

引用:

不過我有個男仔fd有3個女朋友...又搵SP...
我覺得佢好勁lor

引用:

你唔係個d要求有d以上但重110以下個d呀?
真係有d傻佬咁要求ga~
我想講如果有d cup不過重110既
個胸應該係假...:smile_19:

引用:
原帖由 lazycute 於 2009-3-13 06:08 PM 發表 查看引用來源
:smile_30::smile_30:貪字得個貧啊兄弟...
講得好呀~~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆