上一頁下一頁
發新話題

我與基督女友的第一次

收藏  |  訂閱
478  58.8k

回覆 50# 的帖子

頭幾次通常都會痛。不論幾濕都好,都會好難入。

弟一次要人出口:smile_42: :smile_42: :smile_42:
味學行先學走:smile_45:
我係佢我會覺得你好恐怖:smile_27: 認真

咁人地信基督教都肯同你做

你都要體諒吓人地

no worry

if u eat 1, u can eat 2 and 3

引用:
原帖由 AlpharddrahplA 於 10/3/2009 08:28 PM 發表 查看引用來源
食左人隻豬,仲阿之阿左,你有無諗過尊重人地既信仰咖:smile_22:
要人婚前唔可以有性行為, 又唔比打 JJ, 都唔知咩信仰黎:smile_45: :smile_45:

引用:
原帖由 miss_sell 於 10/3/2009 08:40 PM 發表 查看引用來源

咁你鍾意佢係為咩先?? 因為身材好好???:smile_41: :smile_41:  
坦白講......................... 我初初只係因為呢樣野俾佢吸引住, 第一次見佢, 佢好唔小心咁烏低咗個身, 咁就被佢迷住咗我, 但係同佢相處落, 佢份人係幾悶下, 唔太啱我 :smile_42: :smile_42: :smile_42:

引用:
原帖由 肥周仔 於 10/3/2009 10:34 PM 發表 查看引用來源
use KY please :smile_38:
都話佢有濕, 唔駛咯 :smile_45: :smile_45:

引用:
原帖由 安娜詩 於 11/3/2009 05:29 AM 發表 查看引用來源
It really hurts for some girls (Im one of those girls). I understand how it feels, that really made me cry. You should care of your GF:smile_44:
其實係佢搞下我先架, 你知我架啦, 點忍喎!!?:smile_27: :smile_27:

係呢, 你讀完書返黎喇??? :smile_14: :smile_14:

引用:
原帖由 雪卡 於 11/3/2009 08:50 AM 發表 查看引用來源
弟一次要人出口:smile_42: :smile_42: :smile_42:
味學行先學走:smile_45:
我係佢我會覺得你好恐怖:smile_27: 認真
咁呢 D 前奏黎架喎!!!!! :smile_13: :smile_13: :smile_13:

她有冇受浸禮???
冇...只是決志者...應該ok ge!
只是受浸禮者, 要嚴格執行十誠
你要對女友好d呀! 如不是她會受極大傷害

你女女有34d嗎?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆