上一頁下一頁
發新話題

徵各方<<好男>>好女交個朋友傾下計, 有緣入黎聚聚^..^(40)

收藏  |  訂閱
842  6.0k

引用:
原帖由 PLBBWM 於 2009-3-4 02:53 PM 發表 查看引用來源

你好嗎, 我終於有電腦用啦:smile_27:
下...你部腦做咩事呀...:smile_14:

引用:
原帖由 HI我係家慧 於 2009-3-4 02:55 PM 發表 查看引用來源

下...你部腦做咩事呀...:smile_14:
公司部腦太舊啦, 舊到無法開到.:smile_27:

引用:
原帖由 PLBBWM 於 2009-3-4 02:58 PM 發表 查看引用來源

公司部腦太舊啦, 舊到無法開到.:smile_27:
咁有無backup d文件呀...??:smile_41: 依家砌部新機都平左好多啦...

引用:
原帖由 HI我係家慧 於 2009-3-4 02:52 PM 發表 查看引用來源

有d tired...所以唔想出...:smile_13:
係牙....哈哈........我都好支力

引用:
原帖由 JCAM 於 2009-3-4 03:02 PM 發表 查看引用來源

係牙....哈哈........我都好支力
唔唔...係呀...:smile_13:

引用:
原帖由 HI我係家慧 於 2009-3-4 02:59 PM 發表 查看引用來源

咁有無backup d文件呀...??:smile_41: 依家砌部新機都平左好多啦...
每日都有做BACKUP 文件, 我地買原裝機.

引用:
原帖由 HI我係家慧 於 2009-3-4 03:02 PM 發表 查看引用來源

唔唔...係呀...:smile_13:
你做乜咁想識多d朋友既

引用:
原帖由 PLBBWM 於 2009-3-4 03:03 PM 發表 查看引用來源

每日都有做BACKUP 文件, 我地買原裝機.
原裝有原裝既好....不過壞係上黎囉去原廠既話...真係麻鬼煩...:smile_22:

引用:
原帖由 JCAM 於 2009-3-4 03:04 PM 發表 查看引用來源

你做乜咁想識多d朋友既
咁識多d朋友會開心d嗎...

引用:
原帖由 HI我係家慧 於 2009-3-4 03:07 PM 發表 查看引用來源

原裝有原裝既好....不過壞係上黎囉去原廠既話...真係麻鬼煩...:smile_22:
咪系, 唔知點解以架買機, 不包裝機.:smile_13:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆