上一頁下一頁
發新話題

禁樣上長安又簡單又慳唔小錢

收藏  |  訂閱
75  3.9k

引用:
原帖由 深圳胡姬花花 於 2009-3-3 06:01 PM 發表 查看引用來源

唔係偉大係見識下
new york 黑人區未中集過大陸
花花給new york 黑人小事忽?:smile_41:

引用:
原帖由 中國通 於 2009-3-3 06:05 PM 發表 查看引用來源

我幫花花答你:smile_38: 佢主場系墳塲:smile_13:  :smile_42:
你主場是場:smile_30: :smile_30:

多謝花花報告:smile_38:

引用:
原帖由 胡姬爸爸 於 2009-3-3 06:44 PM 發表 查看引用來源

花花給new york 黑人小事忽?:smile_41:
5怪他c eye禁大:smile_14:

引用:
原帖由 neodenny 於 2009-3-3 02:15 AM 發表 查看引用來源

唔好玩啦
362窒車窒到你暈, 窒起上黎好多時兩個半鐘都未到松崗
松崗到長安又勁多黑車, 一個唔好彩慳字得個貧
羅湖去金三角架直巴行高速, 快則50分鐘, 窒車都係個半鐘
各c兄們, 你會點搭?
AgREE........:smile_38:

多謝報告。

sure it is cheaper.... but I don't think it's worth the RISK :smile_43:

引用:
原帖由 testdriver 於 2009-3-3 09:01 PM 發表 查看引用來源
sure it is cheaper.... but I don't think it's worth the RISK :smile_43:
無乜危險嫁
小心d未得羅:smile_45:

世界之窗有大巴20蚊到長安,經南頭上

都唔知搭來搭去做咩,又長時

仲要以為好平

究竟呢篇野係你又去偷人地d貼定係你自己咁去搭

:smile_30: :smile_30: :smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 胡姬花嫂 於 2009-3-3 07:57 PM 發表 查看引用來源

5怪他c eye禁大:smile_14:
你5是邦佢毒龍轉:smile_41:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆