上一頁下一頁
發新話題

COPYBOY團28/2報告-----2女4Q+偷跳沉船之旅

收藏  |  訂閱
163  6.8k

引用:
原帖由 冥界雙子座 於 2009-3-2 11:50 PM 發表 查看引用來源

花都之前有一班16-7歲左右ga金魚女ga
成班女個個都好似mk 妹咁個頭又整到差唔多
遠望成班戰隊咁但又要無波根似未發育咁最重要係一定會放你飛機去新地玩=. =
bb 戰士=mk look ga幼齒靚妹仲會放飛機之後去新地玩
咁下次去新地搵班bb戰士....唔知洗唔洗8舊呢....哈哈

引用:
原帖由 冥界雙子座 於 2009-3-2 11:50 PM 發表 查看引用來源

遠望成班戰隊咁但又要無波根似未發育咁最重要係一定會放你飛機去新地玩=. =
bb 戰士=mk look ga幼齒靚妹仲會放飛機之後去新地玩
放飛機咪唔俾錢囉...閪口閪面咪屌大力啲囉...屌撚死依啲死雞就啱哂數...

引用:

哈哈!形容得好貼切!:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 隱蔽長者 於 2009-3-2 11:58 PM 發表 查看引用來源

咁下次去新地搵班bb戰士....唔知洗唔洗8舊呢....哈哈
仲寸人...:smile_04:

引用:
原帖由 COPYBOY 於 2009-3-2 11:58 PM 發表 查看引用來源
哈哈!形容得好貼切!:smile_30: :smile_30:
如果搵唔到佢可以經中介人西門搵到其餘幾件一齊去新地玩ga:smile_30:
不過無為啦......樣靚妹....身材分分鐘你大個佢.....service....唔駛諗......
幫你推下佢等個苦主上黎睇到先~

引用:
原帖由 潮爆王 於 2009-3-2 11:59 PM 發表 查看引用來源

仲寸人...:smile_04:
我唔係咁既意思...:smile_13:
小出黎玩....唔識講野...sorry....:smile_35:

勾二嫂??????????

on 9 la

they all is G only  

your dad also can fuck them if your dad pay the G money .....

引用:
原帖由 冥界雙子座 於 2009-3-3 12:02 AM 發表 查看引用來源

如果搵唔到佢可以經中介人西門搵到其餘幾件一齊去新地玩ga:smile_30:
不過無為啦......樣靚妹....身材分分鐘你大個佢.....service....唔駛諗......
幫你推下佢等個苦主上黎睇到先~
師兄你咁樣諗就最正確啦!!專放人飛機,俾我都唔要啦!

bb戰士....what the fuck:smile_22:

回覆 50# 的帖子

哈哈哈 咁我上次再上次再上次.........有個FD中左BB戰士 不過係CP其他場

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆