上一頁下一頁
發新話題

3月7日曼黑洞遊花墟!推出七彩透視誘惑...住覆式開放型公寓..全包420人仔!

收藏  |  訂閱
504  9.6k

引用:
原帖由 CPF2008 於 2009-3-2 09:49 AM 發表 查看引用來源
這位團長的手法好熟,你之前不是用這個名帶團
你個能樣專搵人笨,各位師兄大家肯定要再夾錢
個能樣團長又話大家飲多左
去唱K洗能D個能樣帶團
自己搵幾個朋友去邊到都得
現時大陸叫雞市場好差
各位師兄小心
:smile_19: what happen to you lat time ??

引用:
原帖由 CPF2008 於 2009-3-2 09:49 AM 發表 查看引用來源
這位團長的手法好熟,你之前不是用這個名帶團
你個能樣專搵人笨,各位師兄大家肯定要再夾錢
個能樣團長又話大家飲多左
去唱K洗能D個能樣帶團
自己搵幾個朋友去邊到都得
現時大陸叫雞市場好差
各位師兄小心
又寫血書, 駛唔駛呀!
哩個團長o既團我都 join 過, 又遇唔到你咁o既事喎

:smile_13: :smile_13:
又有新野~好想去:smile_13:

引用:
原帖由 leegoffy 於 2009-3-2 10:01 AM 發表 查看引用來源
:smile_13: :smile_13:
又有新野~好想去:smile_13:
想去就去啦! 新o野點都要試下

[quote]原帖由 車輪庵 於 2009-3-2 10:00 AM 發表 查看引用來源

可能佢誤會左我系某人,我地都無試過佢講的事,我知佢講邊個團長!:smile_30:

引用:
原帖由 COPYBOY 於 2009-3-2 10:07 AM 發表 查看引用來源
[quote]原帖由 車輪庵 於 2009-3-2 10:00 AM 發表 查看引用來源

可能佢誤會左我系某人,我地都無試過佢講的事,我知佢講邊個團長!:smile_30:
原來係咁!!
人多難 control 飲多o左夾多些少亦係平常, 果位師兄太介懷了.

黑幔唔係太好住 , 尤其係飲大左個陣 !

引用:
原帖由 車輪庵 於 2009-3-2 10:10 AM 發表 查看引用來源

原來係咁!!
人多難 control 飲多o左夾多些少亦係平常, 果位師兄太介懷了.
佢上次唔知系咪跟阿邊個?可樂知邊個!

引用:
原帖由 COPYBOY 於 2009-3-2 10:22 AM 發表 查看引用來源
佢上次唔知系咪跟阿邊個?可樂知邊個!
咁等可樂上黎問下了

引用:
原帖由 魔導少年.J 於 2009-3-2 10:18 AM 發表 查看引用來源
黑幔唔係太好住 , 尤其係飲大左個陣 !
飲醉左,走上走落去沖涼系煩d!:smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆