上一頁下一頁
發新話題

去左Member Only

收藏  |  訂閱
104  5.8k

thx for your report

員要成10個一年...

not for me. thanks

回覆 1# 的帖子

呃人 post 又湧現

引用:
原帖由 可怒也!! 於 2009-2-26 08:19 AM 發表 查看引用來源
ching首先多謝你confirm左我無吹水先.

不過你下次出post免得就免嘞~ 我依家都費事再出post益人.
你知啦, 依度有d ching好奇怪!! 硬係唔鍾意人地食到好野同埋玩得貴過佢地架~:s ...
你條傻撚 分身出 post:smile_03:

引用:
原帖由 夜遊141 於 2009-2-26 05:33 PM 發表 查看引用來源

唔使客氣. 依度有個風氣系咁我都知. 個個區都有人玩小圈子遊戲, 可怒也!! c hing何必介懷, 由佢地啦!!
不過希望c hing你之後會繼續出post啦, 我都有跟過你post去cp食128. 真系靚囡囡. 撐你呀可怒也!! c hing! ...
撐自己牙??
分身:smile_03:

引用:
原帖由 MADFUNGSK 於 2009-2-26 11:37 AM 發表 查看引用來源
:smile_42: :smile_42: :smile_42:
俾人投訴都禁言
抵撚死:smile_04:

引用:
原帖由 samkan119826 於 2009-2-26 01:36 PM 發表 查看引用來源
絕對同意Ching所講......而家大部人出黎玩.絕大多數袋住一仟幾佰.一收工就標上大陸.食吓快餐或夾錢唱K.使哂D錢就回港開工.一個月玩5-6次份糧根本唔夠用.所以佢地會覺得Ching甘玩法好貴或好傻.其實水弟年紀唔細.由16歲開始(跳舞)到而家嘅K場夜總會真係玩過唔少.見識過唔少嘅高級場所(15年前去中國城.大都會跳場舞5個人酒水連街鍾最少3皮以上埋單.爆房吉女兩仟以上).所以個袋無一兩皮嘢點去威呀.我亦見識過泰國啲夜總會(當地人叫掛花檔)何謂(掛花)就係每台客坐大廳.當有靚女歌星上台唱歌.如果想条女過黎同你飲酒打招乎.你必需現場購買(花環)叫人幫你掛上条女頸上.(啲花環係用銀紙摺成嘅每個一萬匹)如是者條女唱完歌會過黎同你飲酒打招乎(今晚有冇著落另議).如果有人同你爭(甘就好玩喇)當然係邊個掛得最多花環個位獲勝(我見過最多掛咗50萬匹)所以話去夜總會玩不嬲都係燒金渦.無銀紙嘅學咩人去玩.留番兩個錢開飯好過啦.不過而家環景真係唔同哂(自從有咗大陸水)13歲至83歲都上去叫雞.坐輪椅.揸拐杖都唔例外.啲所謂K場夜總曾6-7人玩一晚頂多支零嘢埋單.樓上爆房食理條女每人成晚最多使5-6佰(又做咗一晚大爺):smile_34: 所以Ching你地去果啲場玩.使幾支嘢先食到條女.絕大部份人會得你地傻仔.:smile_44:
冇錯
正傻閪:smile_03:

咁多chin去大陸玩都是一个字

引用:
原帖由 samkan119826 於 2009-2-26 01:36 PM 發表 查看引用來源
絕對同意Ching所講......而家大部人出黎玩.絕大多數袋住一仟幾佰.一收工就標上大陸.食吓快餐或夾錢唱K.使哂D錢就回港開工.一個月玩5-6次份糧根本唔夠用.所以佢地會覺得Ching甘玩法好貴或好傻.其實水弟年紀唔細 ...
有共鳴呀ching  係只有d傻仔......:smile_44:
你就好啦, 去過中國城個d地方, 到我玩既時代, 已經係大6&馬交時代, 香港已經收晒皮.:smile_22:

苗X偉宣傅嗰間:smile_41:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆