上一頁下一頁
發新話題

自動來電問要吾要小姐

收藏  |  訂閱
69  8.8k

引用:
原帖由 pccw123 於 2009-2-28 10:17 AM 發表 查看引用來源

天魔兄 ... :smile_15:
遲些少啦 ... 有時間就寫果 佛山 山卡拉post
師兄,以我所知,佛山桑拿場係八、九成可開大,我問個朋友百幾、近二百元想做個正骨包Fj,他道唔知?

要上到二百幾,不過最後比我搵到間,但唔可以睡過夜!

引用:
原帖由 pccw123 於 2009-2-28 01:42 AM 發表 查看引用來源

佛山好丫 .....  比廣州市開放好多 ...  
同意你講:smile_03:!

佛山原來咁好玩

引用:
原帖由 天魔銀龍 於 2009-2-25 07:01 PM 發表 查看引用來源
往時係廣州部份知名大酒店或賓館過夜,夜晚會有人致電房間問要吾要小姐,有興趣既話可以即時係電話問清楚價錢同服務,幾分鐘後就會有小姐拍門,吾合眼緣可以叫佢走,不過最好事先講明,這種自動來電過往曾經試過一次最後睇 ...
13年前係海南島試過一晚十幾個電話打嚟,真係唔駛瞓 :smile_42: :smile_42: :smile_42:

回覆 54# 的帖子

係未同禾港?????

引用:
原帖由 欠債要還錢 於 2009-2-28 03:02 PM 發表 查看引用來源
13年前係海南島試過一晚十幾個電話打嚟,真係唔駛瞓 :smile_42: :smile_42: :smile_42:
我以前住過順德一次宾舘仔,响完又响、真係!:')

多謝c hing 報告:smile_38: :smile_38:

引用:
原帖由 欠債要還錢 於 2009-2-28 03:02 PM 發表 查看引用來源
我試過做 做下 都會電話響 ... :smile_39:

國內酒店好多間都有呢個服務.

點解我住係廣州天河區2,3流既酒店又冇電話又冇派咭片   ?    前台又係全女班,吳方便問有冇女:smile_41:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆