上一頁下一頁
發新話題

塘廈三正狗眼睇人低報告(真實故事)

收藏  |  訂閱
143  12.7k

香港人,真係好慘

呢D人抵吊:smile_38:

咁既服務態度一定要屌啦

我都去過,招呼好好呀,我諗係個別事件,係條8婆問題:smile_38:

引用:
原帖由 kan 於 2009-2-22 10:47 PM 發表 查看引用來源
2月21日晚,公司齊集所有部門的精英去塘廈三正搞為期兩日嘅培訓,晚飯過后,梗系去三正酒店間夜總會玩下,飲下飲下,細佬又唔聽話,終于忍唔住去桑拿打算出火,點知反而一肚火.
     我去到二樓的天池桑拿,個濕鳩程部 ...
引用:
原帖由 kan 於 2009-2-22 10:47 PM 發表 查看引用來源
我即時攞出幾張信用卡同幾皮嘢現金嘅銀包出來俾佢睇
幾皮現金 ? 人仔定港幣呀 , 你個銀包係邊度買架 , 可以裝得落幾皮現金人仔 ( 最小三百張 ) 甘巴咪既 ?

:smile_03: :smile_03: :smile_03:

引用:
2月21日晚,公司齊集所有部門的精英去塘廈三正搞為期兩日嘅培訓,晚飯過后,梗系去三正酒店間夜總會玩下,飲下飲下,細佬又唔聽話,終于忍唔住去桑拿打算出火,點知反而一肚火.
     我去到二樓的天池桑拿,個濕鳩程部 ...
支持師兄做法 !!!

收到不過師兄就慘d

引用:
2我話我唔系無錢,系你嘅手下服務真系實在差我先無FEEL響度玩,我即時攞出幾張信用卡同幾皮嘢現金嘅銀包出來俾佢睇.真系今時今日咁嘅服務態度真系唔得. ...
o係大陸現金千祈唔好顯露 , 否則隨時俾人老笠 , 就算唔開心最多咪走囉 , 使唔使曬銀紙呀? 唉...! :smile_39:

引用:
原帖由 smartlam 於 2009-2-23 11:15 AM 發表 查看引用來源

o係大陸現金千祈唔好顯露 , 否則隨時俾人老笠 , 就算唔開心最多咪走囉 , 使唔使曬銀紙呀? 唉...! :smile_39:
樓主只係想曬下佢個超級銀包 , 可以裝得落幾百張一百人民幣既銀包 , 真係好小見架 !

:smile_29: :smile_29:

引用:
原帖由 959769394 於 2009-2-22 10:50 PM 發表 查看引用來源
佢地見到你d咭同錢後有d咩反應??
佢地應該會問樓主個銀包係邊度買既 , 可以裝到甘多錢既 ?

:smile_29: :smile_29:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆