上一頁下一頁
發新話題

跟現任男友make love無感覺

收藏  |  訂閱
79  8.1k

引用:
原帖由 meowguli 於 2009-2-18 08:51 PM 發表 查看引用來源
小妹有一難題煩請大家賜教.

我以前的男朋友的陰莖很大, 持久力也不錯.  但現任男朋友陰莖小很多, 進入後完全唔 high, 持久也很差, 只得 1 to 2 分鐘, 與他做愛, 完全無感覺.  但他待我很好, 經濟基礎也很好.  但 ...
你是愛他,就會會計較他的短少...

引用:
原帖由 strength 於 2009-2-18 10:30 PM 發表
樓主,妳同佢一齊會唔會係因為佢對妳及佢嘅都條件好好,咁其實妳愛佢有幾多呢?徒很
若果妳真係唔肯定自己有幾愛佢,咁妳就係要諗清潔先!

希望可以幫到妳!
其實你問得好好, 我跟他一起, 主要是我年紀開始大, 想找一個可以倚賴的人.
一係因為我好嘅都條件好好,其實不太.
跟他一起, 我沒有狂喜及很掛念的感覺.

我是否太現實?
我跟他一起一世會否好痛?

很怕我會後悔一世

引用:
原帖由 meowguli 於 2009-2-19 11:30 AM 發表

其實你問得好好, 我跟他一起, 主要是我年紀開始大, 想找一個可以倚賴的人.
我同佢一係因為佢對我好及佢嘅都條件好好,其實我愛佢不太深.
跟他一起, 我沒有狂喜及很掛念的感覺.

我是否太現實?
我跟 ...
好老實講...不會長久的

如果你同佢結婚, 肯定有婚外情, 食過好野, 番唔到轉頭了.

不如試下買D玩具玩la....

引用:
原帖由 四十歲退休 於 2009-2-19 02:22 AM 發表

唔知你做咩行業,但佢做金融業都比你少一截,咁死得啦
人做金融佢做金融做到佢咁"梅"架
我賺7萬元,
4.8萬元.
但我地2個份工卻super不穩, 左肯定搵唔返呢個數, 仲有排都搵唔到工tim. 所以對前都憂

引用:
原帖由 coolwing1234 於 2009-2-19 12:34 AM 發表

得~!買個加大~狗~套上去加凸点~右用偉哥~~掂能曬~!
我叫左我現任男友今晚去買個加大~狗~套, 希望ok la.  thx for your advice.

我覺得....
你要唔諗sex依件事,
去睇去下你愛唔愛你男友
or你會唔會其實係愛你個ex

講真, 我覺得如果你ml得唔舒服
可以同佢溝通下
可以用下玩具個d
雖然冇咁十全十美
但係人邊有十全十美既呢????

佢對你咁好,
如果你愛佢就唔好因為依d野計較囉~
當然如果你find out你唔愛佢你同佢分手我唔反對.
但係如果因為依d野好無謂架!

我同我男友性生活都有問題,
但係我愛佢我冇諗過因為咁既事離開佢
我仲要只係19歲, 佢大我成16年
個個都話過多幾年我點算
但係我覺得愛佢就要包容佢啦.......

btw, 如果你find out唔愛佢,
就快d分手啦~唔好唔知點say no佢既求婚~
咁樣對大家都會好d

錯錯錯,你吾係出去滾,而係佢滿足吾到你,你要搵人解決,係佢對吾住你至真. 等於屋企冇野食,你就要出街醫肚,吾通日日涯餓,等死呀? 先比個機會佢,同佢傾下,如果無改善就吾怪得你. 責任在於佢,不是你.

我覺得其實我鐘意ex多好多.
我同
4年拖, 有好多共同興趣, for example, 影相, 行山, 旅行, 周圍搵野食, 跟他make love也像不斷探索一樣, 人生很精彩.
我一直不肯嫁給他, 因父母反對姊弟, 而他的收入也不能養起一頭家.
他因而對我往經常發脾氣, 在
眾場所大吵鬧, 令我非常監介.
也用粗口
鬧我, 然後收, 我對他心淡而分手.
他最近搵返我,
說他想通了, 不再發脾氣, 說只要能跟我一起,結唔結婚都無所渭.
我哭對他
, 如果他以前不是經常發脾氣, 我跟他早結婚了, 現在情況很complicated, 我都唔知點算.

我很愛他, 有好多共同興趣, 但我真的很怕他的脾氣, 怕他以後對我唔好, 也怕他會嫌我老過(我大他三年).
而我也擔心以後的生活, 我份工仲有年幾做, 之復
都唔知點.
他的工作不穩, 月入太慨4.8萬, 我怕以後生活很吃力.

我身邊很多朋友均嫁了有錢老公, 生活很安穩. 我在想, 我應否為愛情飯放棄到手的安穩, 及一世有人對我好, 快唔快樂就真係唔知, 但而家就真係唔快樂

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆