上一頁下一頁
發新話題

♡徵人加入蟲蟲突公隊愛回家株式會社♡(Part440)

收藏  |  訂閱
739  4.5k

引用:
原帖由 蟲蟲MayMay 於 2009-2-18 11:36 AM 發表 查看引用來源

搬得 7 7 88 lui   搬左咪又係咁上下:smile_19:
咁搬左有新鮮感同乾淨 d ma 做嘢都快d

引用:
原帖由 janet50480 於 2009-2-18 11:40 AM 發表 查看引用來源

宜家係東涌呀 :smile_27:
搭mtr返工囉...:smile_14:
都好遠喎:smile_14:
入面食野都要咁貴:smile_39: :smile_39:

引用:
原帖由 蟲蟲MayMay 於 2009-2-18 11:41 AM 發表 查看引用來源

好很遠 :smile_27:  short ka :smile_27:
ok 啦.....我連行連搭車都唔駛一個鐘 , 係車錢貴囉

引用:
原帖由 蟲蟲MayMay 於 2009-2-18 11:38 AM 發表 查看引用來源

仲乜時時扣分wor   有野打咪算 law
點pig wo...5講最巧

引用:
原帖由 janet50480 於 2009-2-18 11:41 AM 發表 查看引用來源

掛住拍拖拖呀
唔係呀:smile_13: :smile_13: 係做野忙左d

引用:
原帖由 tin170 於 2009-2-18 11:42 AM 發表 查看引用來源

所以更加要注意啦:smile_38:
原來裝修...又係攞黎搞:smile_39: :smile_39:
不過都好的, 汁過晒 d 野 law, 好多野可以pack 箱車走

引用:
原帖由 tin170 於 2009-2-18 11:43 AM 發表 查看引用來源

搭mtr返工囉...:smile_14:
都好遠喎:smile_14:
入面食野都要咁貴:smile_39: :smile_39:
係呀~ mtr 方便囉, 一程搞掂, 唔駛轉車

係喎, 以為呢 d 地方吃野會平 d 啦, 點知仲貴呀

引用:
原帖由 tommy1601 於 2009-2-18 11:41 發表 查看引用來源

係咩...你想約出嚟反呀
虫虫好難約的

引用:
原帖由 tin170 於 2009-2-18 11:44 AM 發表 查看引用來源

唔係呀:smile_13: :smile_13: 係做野忙左d
你做咩架 之前唔覺得你咁忙0既, 轉左工?

引用:
原帖由 janet50480 於 2009-2-18 11:42 AM 發表 查看引用來源

唔會裝架喇 :smile_19: 等去新 office 啦.....
新的仲未搞好   搞咁 q 耐ka

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆