上一頁下一頁
發新話題

正骨場靚女集中營

收藏  |  訂閱
74  13.5k

引用:
原帖由 hkman2009 於 2009-2-17 12:44 AM 發表 查看引用來源

其實有個場都幾多靚女做養生式,
之不過服務態度幾差,成個場都油麻地,
上至技師,下至服務員都唔多掂,唯一可取就係有靚女幫你HJ
邊個場有"養生式"呀? 養生式即係有hj?

引用:
原帖由 孟波 於 2009-2-17 01:34 AM 發表 查看引用來源
綜合c-hing報告,似乎太平洋最多靚女,但都去過幾次,的確變咗機場..起初叫價200,但100都實得..:smile_47:.皇室以前最多靚女,但現在真係少咗,可能轉晒場囉......
太平洋最多靚女都變左機場, 想正正經經溝番條女都好難囉.. 陰功

引用:
原帖由 查篤撐 於 2009-2-17 03:22 AM 發表 查看引用來源
水都, 水立方, 東方棕泉, 東方夏威夷通通去過1至兩次, 唔得.
太平洋去過1次都幾好. 不過都幾耐.
英雄所見略同.... 不過有好多隱藏人物, 例如水都同東方棕泉
一個大部分無相, 一個直頭無相, 真係咩年代呀...
重要撞手神...

太平洋響邊咖????

thank for sharing

太平洋採耳嘅女仔都幾靚

太平洋採耳嘅女仔都幾靚

引用:
原帖由 超級大檸樂 於 2009-2-17 09:32 AM 發表 查看引用來源

邊個場有"養生式"呀? 養生式即係有hj?
Friendship, company cost 188.00 and tips 50.00 - 150.00 up to you pay.

引用:
原帖由 cibaman 於 2009-2-17 11:20 AM 發表 查看引用來源
Friendship, company cost 188.00 and tips 50.00 - 150.00 up to you pay.
Friendship ?????

引用:
原帖由 超級大檸樂 於 2009-2-17 09:32 AM 發表 查看引用來源

上面有人話水立方最多靚女喎, 你又話最扒... :smile_27:
我能我骨運差掛,聽講有三佰餘個技師,咁都時時撞到,衰在自己又貪新鮮,鍾意試多幾件................................

引用:
原帖由 超級大檸樂 於 2009-2-17 09:31 AM 發表 查看引用來源

下? 你記低個no咪下次再玩囉?? 同埋有video睇架
其實我知佢工號同電話,不過自己鍾意隨機..............................................

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆