上一頁下一頁
發新話題

bcm真"性"情(21)之暫別篇-我被插得很爽+前後插玩具!

收藏  |  訂閱
101  8.6k

引用:
原帖由 fungyanyuen1 於 2009-2-12 06:46 PM 發表 查看引用來源
寫得唔錯吖..
啲人妒忌你寫得咁好啩?
不用理會。

繼續............寫吧。
寫就暫時唔寫住啦~:smile_13:
i will be back~:smile_30:

引用:
原帖由 sillygirl120 於 2009-2-13 12:23 AM 發表 查看引用來源
十卜你!你得閒再寫過啦!
我會架啦~thanks for your十卜~!:smile_38:

引用:
原帖由 知更 於 2009-2-13 12:35 AM 發表 查看引用來源
十卜十卜

你 d post 好精彩呀~ :smile_38:   
你要去邊呀 :smile_27:   
唔好玩失踪啦~ 我會好掛住你架~ :smile_13:  
我唔出住咪你出囉~你d post夠正爆啦~:smile_47:
我唔會唔見人架,一樣會上黎回應不過少d出文姐~
你一樣會成日見到我架~

引用:
原帖由 valleydehappy 於 2009-2-13 12:41 AM 發表 查看引用來源
嘻...就黎情人節...你同你衰佬有咩野搞?
你地有冇試過玩野戰個D?:smile_41:
無呀~我地都想搵次試下,睇下幾時有機會同佢行沙灘,
或者青青效野上先~

引用:
原帖由 SmartChild 於 2009-2-13 12:47 AM 發表 查看引用來源
唔好唔出post啦.
我次次都捧你場ga

我自己生活太苦悶想分享都唔得:smile_45:
今日又講左d 引女友既說話,但佢都係無動於衷:smile_27:
我暫別篇姐~唔係永別篇~ 放心!!

佢無反應可能只係唔知點樣回應你,有d女仔係好內向,
唔係好似我咁成日講呢d野架麻~

引用:
原帖由 wrxgc8 於 2009-2-13 12:48 AM 發表 查看引用來源

無需要為左D咁ge麻煩人而放棄做某D事吖
講真......
呢度好多人都眼紅一D能夠同另一半有愉快性生活的人
爭在用乜野方法去渲洩佢地的妒忌而已

BUT, ANYWAY, 尊重你的決定
但更希望你可以繼續多D上黎 ...
哈哈~多謝你支持先~!!
其實我真係唔係咩寫手作家,而且真經歷往往比故事失色,
因為故事係現實無咩可能發生,當然滿足到好多人0既幻想啦~
我出帖純粹分享姐~暫時唔寫都唔會令引版失色~

引用:
原帖由 kmb1333 於 2009-2-13 01:48 AM 發表 查看引用來源
差d出左野..........
出野???? :smile_41:

引用:
原帖由 falbrav 於 2009-2-13 03:13 AM 發表 查看引用來源
Push:smile_47: :smile_47:
thanks for your push!!

點解妳唔回我架........................

引用:
原帖由 木一田火 於 2009-2-13 10:13 AM 發表 查看引用來源

喂喂喂
人地講乜野唔洗理架,因為咁唔出報告唔系咁好掛.
呢度好多人支持妳架.
比人激親暫時休息吓不過唔好要好耐至返黎.
放心啦~我只係出少d姐~唔會以後唔出~
咁唔寫一排你地再睇可能有意外驚喜呢~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆