上一頁下一頁
發新話題

徵25-30女朋友

收藏  |  訂閱
89  810

引用:
原帖由 lsk7593 於 2009-2-10 05:39 PM 發表 查看引用來源
即係想要一段比較簡單d就可以發展既愛情...
i am not 25-30 years old la

回覆 50# 的帖子

千其吾好"睇吾起"自己.只係你既工作中,沒有女性而已.
也許you are a good person,right?
Who Knows what will happens afterward!!!

樓主,幫你推推 post ~ :smile_38:

引用:
原帖由 jessica_red_hse 於 2009-2-11 02:01 發表 查看引用來源

i am not 25-30 years old la
其實冇所謂既...我ex大我3年都係咁喇...講眼緣既:smile_13:
乜解救你越黎越夜架:smile_41: :smile_30:

引用:
原帖由 nataliecyy118 於 2009-2-11 02:37 發表 查看引用來源
千其吾好"睇吾起"自己.只係你既工作中,沒有女性而已.
也許you are a good person,right?
Who Knows what will happens afterward!!!
將來既事真係冇人知既...話唔定我會喺你第三個呢(網上識):smile_30: :smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 Takiko 於 2009-2-11 02:40 發表 查看引用來源
樓主,幫你推推 post ~ :smile_38:
辛苦曬...飲茶我既:smile_34:

我都幫你撑下個場

報名

我又報名

引用:
原帖由 ah~ling 於 2009-2-11 11:40 發表 查看引用來源
我都幫你撑下個場
唔駛做野咩:smile_41:

引用:
原帖由 桃花劫 於 2009-2-11 12:00 發表 查看引用來源
我又報名
我想行桃花運唔想挑花劫呀 :smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆