上一頁下一頁
發新話題

失望!

收藏  |  訂閱
106  13.2k

引用:
原帖由 tina_b 於 2009-2-8 02:20 AM 發表 查看引用來源
早個幾星期, 好不幸地有一次唔愉快既sex經歷

k先生係我朋友既朋友,
我朋友話k先生話自己出去玩點勁點勁,
搞到我都心郁郁

終於都約出黎飲野啦,
到完為止,k先生都冇同我表示過開房之類
不過後尾都係我半主動 ...
唔係麻, 有女做主動.....起碼食兩餐啦...新鮮該開胃架啵
真哂料:smile_30: .......:smile_43:

引用:
原帖由 tina_b 於 2009-2-8 02:20 AM 發表 查看引用來源

k先生係我朋友既朋友,
搞到我都心郁郁

終於都約出黎飲野啦,
唉,其實 K 先生冇呃過妳,不過妳信錯左妳果位朋友,覺得 K 先先應該點勁點勁姐。

引用:
原帖由 tina_b 於 2009-2-8 02:20 發表 查看引用來源

k先生係我朋友既朋友,
搞到我都心郁郁

終於都約出黎飲野啦,
c姐...請勿怪我多口 ...妳都幾豪放喎:smile_40:  ...有冇做足安全準備...呵:smile_13:

我又唔明喎~
真係好多男人都唔會同岩岩幫自己吹完既女朋友咀嫁咩???
我又無問朋邊既朋友~
但我自己會囉~
一D問題都無丫...

點解唔肯咀呢...

有冇咁屎呀, 我都感受到你的失望......

哈哈...唔掂唔係罪
但d人自吹自擂就唔得囉

HAHA~~~~u are so poor la~~

唔好都係一餐姐,祝你下一次食到好野

引用:

k先生係我朋友既朋友,
搞到我都心郁郁

終於都約出黎飲野啦,
佢又真係唔係巧啱嘅,吹到自己典勁,典知矛貨賣

引用:

k先生係我朋友既朋友,
搞到我都心郁郁

終於都約出黎飲野啦,
下次搵個好d囉

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆