上一頁下一頁
發新話題

好鍾意口交...

收藏  |  訂閱
134  20.8k

引用:
原帖由 麥兜妹 於 2009-2-4 10:27 AM 發表 查看引用來源

so far 真係個個男人都鍾意~~~:smile_40: :smile_40:
我相信都係...因為用口同做係兩種感覺...

女仔其實比人用口lam同直接做都有分別...不過我就覺得未必有咁多女仔特別鍾意比人lam了...

引用:
原帖由 rift_b 於 2009-2-4 09:33 PM 發表 查看引用來源

我相信都係...因為用口同做係兩種感覺...

女仔其實比人用口lam同直接做都有分別...不過我就覺得未必有咁多女仔特別鍾意比人lam了...
:smile_35: 係D男仔吾肯lam ga 姐

我都會用下口咁,但係都仲未接受到口爆.....:smile_13:

引用:
原帖由 lazycute 於 2009-2-4 09:36 PM 發表 查看引用來源
:smile_35: 係D男仔吾肯lam ga 姐
點解會唔肯呢???

引用:
原帖由 maggie1610 於 2009-2-4 09:45 PM 發表 查看引用來源
我都會用下口咁,但係都仲未接受到口爆.....:smile_13:
女友就接受唔到吞埋...不過佢話有時我出得太多時...都唔覺意吞咗啲落肚...

引用:
原帖由 rift_b 於 2009-2-4 10:08 PM 發表 查看引用來源

女友就接受唔到吞埋...不過佢話有時我出得太多時...都唔覺意吞咗啲落肚...
有時間唔中有小小走火,我都即係唔肯再繼續架啦.....:smile_13:

不過好彩我bf都唔鍾意口爆,差唔多嘅時候佢都自己掹番出黎.....:smile_46:

引用:
原帖由 maggie1610 於 2009-2-4 10:16 PM 發表 查看引用來源

有時間唔中有小小走火,我都即係唔肯再繼續架啦.....:smile_13:

不過好彩我bf都唔鍾意口爆,差唔多嘅時候佢都自己掹番出黎.....:smile_46:
不過唔知點解...有時女友m來時想用口幫我...但係我覺得好似好委屈佢..所以就唔比佢鍚了...:smile_30: 係咪好傻呢!!

引用:
原帖由 rift_b 於 2009-2-4 10:06 PM 發表 查看引用來源

點解會唔肯呢???
:smile_35::smile_35:咁要問d 男仔

引用:
原帖由 lazycute 於 2009-2-4 10:48 PM 發表 查看引用來源
:smile_35::smile_35:咁要問d 男仔
我又唔會介意...不過有時鍚到成口濕哂..反而唔想就咁同佢咀咀

Ching 真幸福:smile_47: :smile_47:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆