上一頁下一頁
發新話題

無聊分享 IV -- 窄到唔可以郁的女人

收藏  |  訂閱
65  11.1k

引用:
原帖由 evenohyeah 於 2009-1-31 09:21 PM 發表 查看引用來源
PATPAT都唔得嗎?

慢慢郁都有高潮都幾得人驚下喎0.0鯉魚咀咩意思?
忙了幾日唔得閒覆... 條題沉了唔知咁多人睇過... sorry.

鯉魚咀 ← 相傳之名器, 陰道會一下一下咁收縮, 一下一下咁夾JJ. 好多女人都會high 時抽搐, 分別係勁道同埋頻率. 當勁道同頻率都密到好似鯉魚個咀咁, 哩D 咪係名器囉.

引用:
原帖由 smik 於 2009-2-1 01:23 AM 發表 查看引用來源
係lo~咩係鯉魚咀a?咁佢高潮完但係你未出野wo~咁點a>?:smile_41:
佢話同以前個男朋友做, 佢自己好快高潮, 跟住就唔鬼理佢男朋友架啦, 我都覺得佢男朋友好慘...

對住我就好D, 佢高潮完都仲會郁, 不過要我盡能力快D 完事囉. 因為如果太耐(over 五分鐘), 佢第二日會好痛, 甚至乎發炎. 唯有自己催眠自己快D 完事囉. 有陣時, feel 到自己無咩可能三五分鐘內完事, 就索性等佢高潮之後, 郁多幾下就停, 放係入面享受一下鯉魚咀就算.

即係生理構造有d 5妥:smile_45:

引用:
原帖由 rickliuhk 於 2009-2-1 08:47 PM 發表 查看引用來源
special gal wo.....
郁幾下佢暈左,咁就真係奇女子:smile_40:

佢係唔係扮出黎架
高潮有冇令到佢潮吹先?
高潮同潮吹基本上無直接關係. 而我令女人潮吹一般係用手指. 佢? 唔駛旨意用手指放入去, 如果用我的潮吹手法咁激去搞佢下面, 佢痛兩個星期都似.

引用:
原帖由 hkmanjoey 於 2009-2-4 07:33 PM 發表 查看引用來源

佢話同以前個男朋友做, 佢自己好快高潮, 跟住就唔鬼理佢男朋友架啦, 我都覺得佢男朋友好慘...

對住我就好D, 佢高潮完都仲會郁, 不過要我盡能力快D 完事囉. 因為如果太耐(over 五分鐘), 佢第二日會好痛, 甚至乎 ...
哈哈,反而我都慢入慢出,之後快入快出
越敏感先要越開發呢d名器!!!
引用:
原帖由 hkmanjoey 於 2009-2-4 07:35 PM 發表 [url=redirect.php?goto=findpost&pid=190132672&ptid=8990319][/url]

高潮同潮吹基本上無直接關係. 而我令女人潮吹一般係用手指. 佢? 唔駛旨意用手指放入去, 如果用我的潮吹手法咁激去搞佢下面, 佢痛兩個星期都似.
咁快痛,唔係掛....
郁手指ja wo....

引用:
原帖由 jumboleung 於 2009-2-2 09:06 AM 發表 查看引用來源
所以可能真係一d好小既問題,

專業人士真係會幫到手....
唔係講笑, 佢真係搵過醫生, 問過咩事. 醫生同我結論其實一樣, 佢只係比其他人敏感, 無咩特別. 特別敏感就當然特別易痛, that's all.

引用:
原帖由 kin2805 於 2009-2-2 11:15 AM 發表 查看引用來源
呢D好似叫石女..你唔係呢?
石女好似係指入唔到果種吧? 定性冷感? 唔肯定.

但, 佢肯定唔係囉. 佢好high 架...........

引用:
原帖由 祝英台 於 2009-2-4 07:35 PM 發表 查看引用來源
即係生理構造有d 5妥:smile_45:
唔算0既... 有醫生話過, 男人兩吋都係正常架. 一放入去十秒就射都係正常. 點解? 因為哩兩件事, 都唔影響成孕.

你要搞清楚, 人的構造, 目的係成孕, 唔係用黎滿足對方的性慾. so, 能成孕就係正常. 你唔可以話佢唔正常0既.

引用:
原帖由 rickliuhk 於 2009-2-4 07:36 PM 發表 查看引用來源

哈哈,反而我都慢入慢出,之後快入快出
越敏感先要越開發呢d名器!!!

咁快痛,唔係掛....
郁手指ja wo....
.......only 慢入慢出就已經完成晒成件事, 係唔會有機會由慢至快...

痛... 你信又好, 唔信又好啦... 呃你我又無獎...

引用:
原帖由 hkmanjoey 於 2009-2-4 07:44 PM 發表 查看引用來源

.......only 慢入慢出就已經完成晒成件事, 係唔會有機會由慢至快...

痛... 你信又好, 唔信又好啦... 呃你我又無獎...
你搵日試下....開頭1,2下係慢,之後係快插,咁咪得咯

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆