上一頁下一頁
發新話題

Gf 的姐姐~ 第二章 - 招攬

收藏  |  訂閱
107  31.2k

引用:
原帖由 tsang_jimmy 於 2009-1-3 08:11 PM 發表 查看引用來源
聽到都覺得佢好正 wo.. 搵次偷雞影張相睇下佢屁股同埋下面係點都好 ar
你有咩同我交換?

ready for your 3P report, I think your gf sister like you.

u are so great

go on

回覆 1# 的帖子

我也想遇上

正到痺呀 :smile_40:

引用:
原帖由 名偵探 於 2009-1-4 02:27 AM 發表 查看引用來源

thanks ar. 不過都係冇套好玩D.
如果真係有左aids. 咁都冇辦法la...
咪繼續插多d女, 將aids 傳出去lor...heehee
你呢句野真係好唔得wo/.......

引用:
原帖由 名偵探 於 2009-1-4 06:39 AM 發表 查看引用來源

唔怕, 因為拍左拖幾個月時, 佢試過surprise 我. 我 o個 日 o係 屋企打緊機. 咁開完門俾佢就鬧佢. 話佢破壞我 o個 日既計劃. 我計劃係自己一個人o係屋企狂打機. 如果佢個人 o係 度, 就算唔出聲唔影響到我, 都係一種 ...
你咁樣對佢
佢一定平時比你恰咖啦

引用:
原帖由 名偵探 於 2009-1-4 02:27 AM 發表 查看引用來源

thanks ar. 不過都係冇套好玩D.
如果真係有左aids. 咁都冇辦法la...
咪繼續插多d女, 將aids 傳出去lor...heehee
乜你咁賤咖
咁都講得出

引用:
原帖由 名偵探 於 2009-1-4 06:39 AM 發表

唔怕, 因為拍左拖幾個月時, 佢試過surprise 我. 我 o個 日 o係 屋企打緊機. 咁開完門俾佢就鬧佢. 話佢破壞我 o個 日既計劃. 我計劃係自己一個人o係屋企狂打機. 如果佢個人 o係 度, 就算唔出聲唔影響到我, 都係一種 ...
師兄果然係師兄 食得住GF,仲食埋家姐

可否請教唔帶套肛交,之後係點清潔既呢??

恭喜樓主終於攻陷家姐後花園 :smile_27:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆