上一頁下一頁
發新話題

誠徵28-40歲0既男女朋友~歡迎大家入黎做個fd丫~you are welcome ^^[PART 8]

收藏  |  訂閱
735  18.6k

引用:
原帖由 bulluck 於 2008-12-28 07:22 PM 發表 查看引用來源
終於見番小天使:smile_40:
天使妹妹唔理我:')

唔好喊住:smile_44: 等佢返黎先:smile_13:
引用:
原帖由 bulluck 於 2008-12-28 08:16 PM 發表 查看引用來源

天使妹妹唔理我:')

引用:
原帖由 devil_sweety 於 2008-12-28 08:00 PM 發表 查看引用來源

Hi, 野豬大哥今晚No.1 啊~
Thank you, enjoy your dinner

小天使早晨,在2008年最後三天的第一天向你問好

Morning Little Angel

hi......我收到啦....thx ....!!

小天使,  多時不見,  再見已是 08年 將盡..    

天氣漸寒,  妳有添衣嗎...

引用:
原帖由 devil_sweety 於 2008-12-27 03:59 PM 發表
Hello~:smile_15:
小天使誠徵28-40歲或以上的男女朋友入0黎做個Friend啦~現在小天使又可繼續開[PART 8]同大家見面啦~:smile_40:   
並衷心感謝大家對小天使的支持啊~  

小天使與有心人的心路歷程 ...
在大除夕的早上向天使問好:smile_30: :smile_30:

Good morning to all

引用:
原帖由 月影 於 2008-12-31 09:12 AM 發表

在大除夕的早向天使問好:smile_30: :smile_30:  
新的一年的第一日我向你問安:smile_13: :smile_13: :smile_13:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆