上一頁下一頁
發新話題

明明分手了…還要這樣…

收藏  |  訂閱
96  19.3k

引用:
原帖由 bcm 於 2008-12-26 10:20 PM 發表 查看引用來源
妹妹,用性留住男人係最蠢0既事,佢依家唔係留戀你,
而係有便宜就貪左先,食厭左佢一樣會一腳伸開你的.

不過你亦唔可以話自己cheap,
係你個ex不知所謂比假希望你,你至會咁姐~
一時迷失就好,唔好沉迷,記住自己0既位 ...
好中肯呀妳d分析

引用:
原帖由 american1234 於 2008-12-26 10:24 PM 發表 查看引用來源

好中肯呀妳d分析
我驚小妹妹覺得刺耳.....不過都係唔想佢太沉迷.:smile_24:

假希望...
依家乜希望都冇…
岩岩我問ex,如果有人追我佢會點,
佢答…邊理得你咁多.....................

引用:
原帖由 joisy 於 2008-12-26 10:27 PM 發表 查看引用來源
假希望...
依家乜希望都冇…
佢答…邊理得你咁多.....................
咁妳可以唔使再理佢喇!!!

引用:
原帖由 joisy 於 2008-12-26 10:27 PM 發表 查看引用來源
假希望...
依家乜希望都冇…
咁就算啦,佢連呃下你做門面都費事,
你都唔好太傷心啦~快d清醒搵個好男人,
要活得比佢好!!!!

引用:
原帖由 joisy 於 2008-12-26 10:27 PM 發表
假希望...
依家乜希望都冇…
我反而覺得佢咁答arm wo..唔好比希望你...
佢都咁答lo...你醒下la...天涯何處無芳草...

引用:
原帖由 joisy 於 2008-12-26 06:27 PM 發表 查看引用來源
但我忘記唔到佢>
你可以唔忘記他,但你絕對可以將他和你以前的記憶隨便放埋一邊
在未找到另一個男朋友都不再去看或想這段記憶
講出來好似很玄,其實我只是想講:別在想他

這個世界有更好的男仔,得閒做下義工或參加多0的戶外活動和興趣班
總會有男仔想識你.單單在這個引版都有很多男仔啦:smile_40:

搵過第二個:') 做咩要作賤自己......何必呢 醒下啦

樓主...可能你同佢分手冇機耐, 當然仲好留戀, 時間一定會可以沖淡一切, 佢個心都變左, 唔係你度, 你就算做乜佢都係變左, 就算留得一時, 留唔得好耐, 唔好出賣自己...心同身體都係, 唔值得的, 天下好多好男人架, 堅強d度過, 一段時間之後, 或者你識過 更好既男人, 唸番轉頭, 你會覺得自己當時好傻...

JOISY, 學識放手啦, 佢都對妳冇感情, 繼續的話只會傷害更深啫....

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆