上一頁下一頁
發新話題

一個令我high到想死既姿勢......

收藏  |  訂閱
141  29.5k

引用:
原帖由 lanhoucheong 於 2008-12-16 06:33 PM 發表 查看引用來源
可惜,唔係個個女人識得欣賞呢招。
WHY .....:smile_45: :smile_45:

試吓先:smile_38:

各位想買攻略既話

引用:
原帖由 Seductive 於 2008-12-16 11:30 AM 發表 查看引用來源
呢排同老公做愛果陣, 發現左有個姿勢令我high到想c......:smile_47: :smile_47:

我斜角坐係度, 伸開2隻肶, 老公一路烏底身咬我粒的, 隻手一邊摸我陰核......, 當佢好肉緊咁咬我粒的果陣, 隻手又不停咁摸我 ...
我就用9仔扒牆揪插果陣, 兩隻手一隻爪波一隻勁摸妹妹, 我條女high到話想死.... :smile_40:

引用:
原帖由 chin_up_guy 於 2008-12-16 09:46 PM 發表 查看引用來源

我就用9仔扒牆揪插果陣, 兩隻手一隻爪波一隻勁摸妹妹, 我條女high到話想死.... :smile_40:
呢招我都試過.......:smile_47: :smile_47:

引用:
原帖由 Seductive 於 2008-12-16 11:30 AM 發表 查看引用來源
呢排同老公做愛果陣, 發現左有個姿勢令我high到想c......:smile_47: :smile_47:

我斜角坐係度, 伸開2隻肶, 老公一路烏底身咬我粒的, 隻手一邊摸我陰核......, 當佢好肉緊咁咬我粒的果陣, 隻手又不停咁摸我 ...
早兩日先同女友用過呢招,又係用口咬佢粒的,用手摸佢陰核佢肉緊到捉住我隻手係咁向陰道勁插,啲水流到成隻手掌都係水,

仲猛叫老公快啲快啲....:smile_47: :smile_47:

引用:

真係開心呀

回帖#1

這個姿勢, 好似都是上下刺激下啫....:smile_04: :smile_04:

引用:

這個姿勢係點㗎?

THXS SHARE

引用:
原帖由 sohorny 於 2008-12-16 11:52 PM 發表 查看引用來源
這個姿勢, 好似都是上下刺激下啫....:smile_04: :smile_04:
你仲想有咩...........:smile_34: :smile_34:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆