上一頁下一頁
發新話題

馬鐵OL走光

收藏  |  訂閱
87  18.5k

引用:
原帖由 有閒 於 2008-12-12 03:12 PM 發表 查看引用來源

錯!
係尐人怕咗佢,
佢又唔理人,
有時我男友唔同我一齊行佢都試過單單眼,
同埋......
佢睇仲你男友呀?
大檸樂囉!佢寧願要男都唔要你呢件好嘢:smile_03:

引用:
原帖由 有情無情 於 2008-12-12 03:13 PM 發表 查看引用來源

佢睇仲你男友呀?
大檸樂囉!佢寧願要男都唔要你呢件好嘢:smile_03:
係見我男友唔同我一齊呀:smile_45:

引用:
原帖由 有閒 於 2008-12-12 03:21 PM 發表 查看引用來源

係見我男友唔同我一齊呀:smile_45:
唔同你一齊所以同你男友單眼:smile_03: :smile_03: :smile_03:

引用:
原帖由 有情無情 於 2008-12-12 03:23 PM 發表 查看引用來源

唔同你一齊所以同你男友單眼:smile_03: :smile_03: :smile_03:
唉!你鍾意點講就點講啦........:smile_04:

引用:
原帖由 有閒 於 2008-12-12 03:32 PM 發表 查看引用來源

唉!你鍾意點講就點講啦........:smile_04:
同埋......
你未講完喎!同埋咩呀?:smile_47:

引用:
原帖由 有情無情 於 2008-12-12 03:41 PM 發表 查看引用來源

同埋......
你未講完喎!同埋咩呀?:smile_47:
同埋......同埋.........同埋........say hello囉

回覆 5# 的帖子

不是後生可"餵"嗎???:smile_30:

回覆 1# 的帖子

what so easy ar.... c hing:smile_30:

引用:
原帖由 有閒 於 2008-12-12 07:31 PM 發表 查看引用來源

同埋......同埋.........同埋........say hello囉
仲有呢?:smile_45:

How big for her ball ball ?
Is she a beautiful OL ?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆