上一頁下一頁
發新話題

Spanish Fly...服春藥後的我...

收藏  |  訂閱
738  97.1k

傻妹妳真係正,又換新相:smile_40:

引用:
原帖由 傻妹CHLOO_YEE 於 2008-12-11 12:51 AM 發表 查看引用來源
應該都好多人聽過咩叫spanish fly...西班牙烏蠅...
我而家係澳洲住梗...呢度要買呢d野好方便
普通去到一間成人商店已經可以搵到...
我男朋友就係唔知邊度搵左支西班牙烏蠅水返黎...

就係尋日既下晝我1點半就已 ...
:smile_47: :smile_47: 食多几餐吾怕ge

引用:
原帖由 DFgunner 於 2008-12-11 12:43 PM 發表
australia....yee hee....i m in Perth ar...
can I join too? :smile_30:
我都係澳洲,我又join

引用:
原帖由 lazycute 於 2008-12-11 11:04 AM 發表 查看引用來源
:smile_47: :smile_47: 食多几餐吾怕ge
冷感小姐妳洗唔洗問傻妹借d黎比妳試o下呢?

寄D返番香港俾我呀:smile_44:

I love spanish fly:smile_47: :smile_47:

How can buy the  Spanish fly>?

引用:
原帖由 傻妹CHLOO_YEE 於 11/12/2008 12:51 AM 發表 查看引用來源
應該都好多人聽過咩叫spanish fly...西班牙烏蠅...

正喎!!!:smile_14:  我又要西班牙隻烏蠅:smile_30:

引用:
原帖由 superlady1221 於 2008-12-11 10:45 AM 發表 查看引用來源
四妹出POST, 一定橕硬啦. .

1) 西班牙烏蠅-- 索爆, 姣爆啦,
2) 顏射你, 豈有此理!
3) 你男友走左, 就可曳曳啦...:smile_47:
咁妳排第幾架者
有冇 D 姐妹冇帶較剪響身架:smile_47: :smile_47:

引用:
原帖由 傻妹CHLOO_YEE 於 2008-12-11 12:51 AM 發表 查看引用來源

支持吓先

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆