上一頁下一頁
發新話題

*聚緣會*誠徵30以上單身好男好女,一齊旅行,打牌,唱K,shopping,party...(非誠勿入)10

收藏  |  訂閱
726  18.2k

引用:
原帖由 colin2008 於 2008-12-10 09:47 PM 發表 查看引用來源
乜你咁留意人燒野食細節呀!
佢留意靓女嘍......咪發覺有人好殷勤 嘍.......:smile_30:

引用:
原帖由 billy/ccl 於 2008-12-10 07:45 PM 發表 查看引用來源

billy/ccl, lovevk, suzylsy, harry18, 乜唔係 4 個咩..............:smile_13:
司司 都 有?????

引用:
原帖由 緣碌碌 於 2008-12-10 22:28 發表

佢留意靓女嘍......咪發覺有人好殷勤 嘍.......:smile_30:
錯哂...我坐張枱隔離...聽到D ......$#%&*$.....咁既聲:smile_30:

引用:
原帖由 人間過客~隨緣 於 2008-12-10 10:34 PM 發表 查看引用來源

錯哂...我坐張枱隔離...聽到D ......$#%&*$.....咁既聲:smile_30:
嘩.......咁 隔 離  CHERRY 咪..........:smile_14:  :smile_19:  

訓 晒?????:smile_22: :smile_39: :smile_40:

引用:
原帖由 緣碌碌 於 2008-12-10 22:37 發表

嘩.......咁 隔 離  CHERRY 咪..........:smile_14:  :smile_19:  
佢好似坐我對家..冇野發生:smile_30:

引用:
原帖由 緣碌碌 於 2008-12-10 10:37 PM 發表 查看引用來源

CHERRY 咪..........:smile_13:  &    咁樣

引用:
原帖由 人間過客~隨緣 於 2008-12-10 10:49 PM 發表 查看引用來源

佢好似坐我對家..冇野發生:smile_30:
點解我地一齊回..........

引用:
原帖由 緣碌碌 於 2008-12-10 22:46 發表
訓 晒?????:smile_22: :smile_39: :smile_40:
係喎...好奇怪...:smile_27:

引用:
原帖由 billy/ccl 於 2008-12-10 22:52 發表

點解我地一齊回..........
因為你係我隔離..所以視野一樣:smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆