上一頁下一頁
發新話題

大家鐘意潮吹既男男女女入黎交流下呀~~

收藏  |  訂閱
163  7.1k

引用:
原帖由 可兒 於 2008-12-9 04:56 AM 發表 查看引用來源
3,4年前咋:smile_13:
我14,5歲破既...今年18:smile_44:

1年幾前我都出過周bf既報告..就係比人話我男扮女...我用書面語寫就話我係文章區抄過黎既:smile_27: 谷鬼氣就唔想打啦之後....:smile_45:
可兒睇唔出咁有經驗喎

引用:
原帖由 belle39 於 2008-12-9 04:58 AM 發表 查看引用來源

我覺:smile_39:

我第一次潮吹係響個不知情ge情況底下發生, 響我間房做, 昨晚要即刻洗床單, 因為我得一套...

我覺得潮吹個感覺幾特別, 如果話自慰同插入ge高潮係兩種高潮, 咁潮吹ge高潮就係第三種.
唔好問 ...
小第直言
有冇試過比人搵到個位但係攪野攪去都係潮吹唔到呀 :smile_41:

因為我試過同一個女仔佢就話中左 但係攪到我隻手高潮佢都未黎:smile_39:

我冇乜經驗架咋:smile_13:
第一個我同佢都係第一次..
第二個就係老手黎...佢帶我架咋........:smile_13:
:smile_13: 我好多野都唔識...最初入黎呢度都係識人先吹下水...

引用:
原帖由 可兒 於 2008-12-9 05:05 AM 發表 查看引用來源
話時話...潮吹係流出黎定噴架??:smile_41:
av個d好似爆水侯咁..都唔知真定假:smile_27:
:smile_42: 我印象中有一次都係..唔知架..開番燈先見到成床濕哂 個衰佬懶換床單...由得佢自己乾.........:smile_30: ...
如果好HIGH係 噴既

引用:
原帖由 加藤鷹之手 於 2008-12-9 05:05 AM 發表 查看引用來源

最怕係床"玉"呀 :smile_30:
好彩我有床墊...  都未濕到入床"玉"ge~
其實我可以再噴多d, 不過個partner停左手...
我打算開thread寫呢3個高潮, 同大家分享下. 不過我潮吹經驗唔多, 次次都unexpected

引用:
原帖由 加藤鷹之手 於 2008-12-9 05:09 AM 發表 查看引用來源

如果好HIGH係 噴既
agree... 見住自己噴都記得意

引用:
原帖由 可兒 於 2008-12-9 05:09 AM 發表 查看引用來源
我冇乜經驗架咋:smile_13:
第一個我同佢都係第一次..
第二個就係老手黎...佢帶我架咋........:smile_13:
:smile_13: 我好多野都唔識...最初入黎呢度都係識人先吹下水...
唉可惜我唔係老手啦

不如你帶返我呀 :smile_30:

引用:
原帖由 belle39 於 9-12-2008 05:10 AM 發表 查看引用來源

我打算開thread寫呢3個高潮, 同大家分享下. 不過我潮吹經驗唔多, 次次都unexpected
等你分享

引用:
原帖由 belle39 於 2008-12-9 05:10 AM 發表 查看引用來源

係呀 當著左既話真係好似要幾多有幾多咁家
真係唔知邊到黎咁多水:smile_40:

其實如果用下工具幫幫手男方就會夠耐性D 因為真係好鬼死累家隻手:smile_39:

:smile_47: 講到好似好得意咁wo~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆