上一頁下一頁
發新話題

巴士上的性幻想...new post P.4

收藏  |  訂閱
74  8.1k

見依家得閒少少...打多少少野俾大家睇

早幾個月我公司黎左個新同事~四眼怕醜仔一名:smile_35:
斯斯文文咁~佢對我地呢班美女同事真係做到非禮勿視
都唔似得其他男同事有時會昅下野

有一次我拎野個陣....個波唔小心Hi到佢隻手臂...佢面都紅埋....仲同我講sorry
個一下真係覺得佢好鬼cute...兼且好想玩下佢

咁有一次要OT得番幾個同事....
同事出左去買飯食~我就扮哂野話有野要問佢....
個陣時我著住恤衫....不過扣少左2粒鈕....只要佢有心望既話一定會昅到好多野 :smile_47:

走埋去....我少少烏低身咁問佢野....佢全程口窒窒兼面紅我都知咩事啦

跟住我就拖埋張Chair埋去佢隔離坐....我「橋」腳坐低....已經見到一半大脾

我仲見到佢隻眼有意無意咁望住我大脾

傾左一陣左右同事返上黎~我就扮哂野入廁所扣番好d鈕啦

出到黎.....四眼仔唔敢再望我

見佢係temp. clerk做唔得耐~所以先會咁玩佢~如果係full time我就一定唔會咁同佢玩

引用:
原帖由 phoebe_lo 於 2008-12-8 09:07 PM 發表 查看引用來源

早幾個月我公司黎左個新同事~四眼怕醜仔一名:smile_35:

有一次我拎野個陣 ...
成世人都未試過好似而家gum想有近視。

我公司之前都有好多靚女ga...

20年前。。。。。。。。。
而家變晒C9。

wow~我有時見到d女仔好索都會幻想下..even我都係女人

唔通你係t,b??

引用:
原帖由 phoebe_lo 於 8/12/2008 09:07 PM 發表 查看引用來源

phoebe 妳好衰o架! 咁反人

引用:
原帖由 phoebe_lo 於 2008-12-8 09:07 PM 發表 查看引用來源

你哋啲女仔,真係好鐘意玩啲怕醜仔架喎!真係咁好玩咩?

引用:

phoebe 姐你公司幾時再請人呀,  我到時都會變成怕醜仔:smile_46:

引用:
原帖由 1128king 於 2008-12-8 09:35 PM 發表 查看引用來源
唔通你係t,b??
唔係呀~昅女人一定係TB? :smile_19:

引用:
原帖由 phoebe_lo 於 2008-12-8 11:02 PM 發表 查看引用來源

唔係呀~昅女人一定係TB? :smile_19:
你張是否當日露出咁多 :smile_47:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆