上一頁下一頁
發新話題

可憐香港人!

收藏  |  訂閱
208  17.5k

回覆 1# 的帖子

thank you, c hing

玩到無曬引 :smile_39:

引用:
原帖由 seng-mak 於 2008-12-3 01:42 AM 發表 查看引用來源
咁CHING有無新D既野玩呀?介绍吓好喎:smile_13:

大陸人富貴了, 香港人窮了. 當然無曬以前d好服務啦. 禁得閒研究d囡囡點解服務差左, 不如研究下點幫香港自救好過啦

引用:
原帖由 seng-mak 於 2008-12-3 01:42 發表 查看引用來源
對呀! CP玩得多都會無引.
因為玩來玩去都係差唔多嘅服務和玩法:smile_39:

引用:
原帖由 hk520 於 2008-12-3 01:44 AM 發表 查看引用來源
大陸人富貴了, 香港人窮了. 當然無曬以前d好服務啦. 禁得閒研究d囡囡點解服務差左, 不如研究下點幫香港自救好過啦
ching我諗你會錯意了,我地呢班只係心靈空虛.
吾关有無錢事的.

我同意幾位Ching咁講,依家d囡囡真係無以前咁好玩,就算係K或SN,有量無質,有"d"重無家教,有時失望而回,唉!加上呢個"海嘯",近排d囡囡又少0左,真係今非惜比!:smile_39:

引用:
原帖由 鐘國人 於 2008-12-3 01:44 發表 查看引用來源

咁CHING有無新D既野玩呀?介绍吓好喎:smile_13:
1. 去CA玩光豬k
2. 去CA裸體選女的sn
2. 去偏遠小鎮玩純情k女

有冇興趣:smile_41:

引用:
原帖由 andy_2008 於 2008-12-3 01:51 AM 發表 查看引用來源

1. 去CA玩光豬k
2. 去CA裸體選女的sn
2. 去偏遠小鎮玩純情k女

有冇興趣:smile_41:
全都玩過晒啦.
依家我仲意约埋3幾个fd.搵个相熟髮廊mami搵女.
去自己地方玩,私人party啦.又慳錢又安全.
费事15day,怕怕

引用:
原帖由 鐘國人 於 2008-12-3 01:59 發表 查看引用來源

全都玩過晒啦.
依家我仲意约埋3幾个fd.搵个相熟髮廊mami搵女.
去自己地方玩,私人party啦.又慳錢又安全.
费事15day,怕怕
樓主, 你怕唔怕遲d都會玩厭這方式:smile_41:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆