上一頁下一頁
發新話題

大陸q女當香港人係提款機

收藏  |  訂閱
119  11.9k

引用:
原帖由 cacoke 於 2008-12-4 01:15 AM 發表 查看引用來源

睇怕都係果一族
這個新手極有可能就是傑哥哥:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 偷呃拐騙蒙 於 2008-12-2 07:52 PM 發表 查看引用來源
QQ女可能已經在大陸討論區出帖子講:香港QQ賤男趙完鬆
哈哈!!!CHING你有無俾人影咗相AR??QQ女可能會POST出嚟,我幫你改埋個題目LA:: 就係-絶世CHEAP精賤港男, 趙完吾俾錢, 大家姐妹認住佢個衰樣,俾豬吊,俾狗吊,都吾好俾佢吊:smile_38: :smile_38: :smile_38: :smile_38:

C HING 沒免費午餐個.

我覺得點講樓主都講唔通啦...人地一個女仔, 特登去深圳見你, 比返D車馬費人地都好應該丫....加埋你o個2Q, 2000人仔算平啦!!!  你覺得貴o既, 可以做返大陸人最善長o既..................講價..............講你心目中值得o既數, 唔啱講到啱.....你依家咁樣1蚊都唔比人, 好小家lor....如果你覺得同你做o個2Q唔值得比錢o既, 你起碼都比返500-600人地當車馬費啦...依家人地同你搞完又無錢收, 連搭車來回深圳都無埋....點講樓主你都好唔啱lor...

唉, 難怪我呢個新手近排上QQ都咁難搵女啦....真係多謝你喇, 樓主!!!! :smile_38::smile_38::smile_38:

唔知你既真身點既呢?

唉........................

引用:
原帖由 偷呃拐騙蒙 於 2008-12-4 01:32 AM 發表 查看引用來源

這個新手極有可能就是傑哥哥:smile_30: :smile_30:
我無咁仆街.........咪屈我,我唔會用分身開既.........如果我有做過就唔怕認,我係唔會咁下流,我只係風流

引用:
原帖由 mdcom 於 2008-12-2 05:29 PM 發表 查看引用來源
大陸q女當香港人係提款機 ...
一樣姐...你都當人性奴啦...
be fair 啦...1k 好 2k好...只怪你沒問價先...
你好天真..好傻

引用:
原帖由 happy228 於 2008-12-4 01:14 PM 發表

一樣姐...你都當人性奴啦...
be fair 啦...1k 好 2k好...只怪你沒問價先...
你好天真..好傻
應該話佢以為上面D女女好天真好傻至啱

引用:
原帖由 cacoke 於 2008-12-2 18:16 發表 查看引用來源

師兄都識講...人情吾係去嚟揾食...點知師兄係對2K 睇得咁重??  尤其一個遊客QQ女...落到深圳...行街Shopping搭車食飯點都要啲....

師兄响度出包膠...話吾定對方都响上面出𡁻完 ...
完全贊同師兄見解

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆