上一頁下一頁
發新話題

cup手波定巨咪咪?

收藏  |  訂閱
188  4.2k

引用:
原帖由 yumi_jai 於 2008-12-1 08:14 PM 發表 查看引用來源

咁又係.有時真係覺得執到.
同埋大胸有時著緊身衫會唔好睇~:smile_40:
有時條腰slim d 睇落個胸會大d ga

引用:
原帖由 mahorse 於 2008-12-1 08:14 PM 發表 查看引用來源

你仲細wo, 應該未發哂育既
應該都係既.但個身都無肉肥.對胸又點會肥:smile_27:

回覆 1# 的帖子

咁我揀一個80幾磅.16幾高.但係only得cup手波既女仔.......

引用:
原帖由 yumi_jai 於 2008-12-1 08:17 PM 發表 查看引用來源

我地share下增肥方法丫.哈哈.
如果我可以捐到d 俾你2個就好la.....

如其他版友所講,唔洗太介懷0既,比你瘦到棚骨咁,
但整兩包大米你話幾怪,有時均勻d男人仲鐘意啦~

b cup都唔錯,我110磅,5呎4,都是34b,
感覺上對波唔太細,我男友都話有手感架~

引用:
原帖由 ee呀呀 於 2008-12-1 08:15 PM 發表 查看引用來源

乜唔係應該越按越結實架咩:smile_14::smile_30:
呢個問題真係唔識答你:smile_30:
咁你男朋友覺唔覺你個胸林左呀:smile_30:
哈哈.我都好奇怪.問左好多fd佢地都答我唔到:smile_30:
佢同我講話"咦.你對波林左咁多既":smile_13::smile_30:

引用:
原帖由 mahorse 於 2008-12-1 08:15 PM 發表 查看引用來源

唔知wo, 我個人寧願要個瘦既gf 都唔要過咁肥既
就算係120 左右都唔係咁like
有肉地冬天攬會warm d:smile_40:

引用:
原帖由 ee呀呀 於 2008-12-1 08:15 PM 發表 查看引用來源

但我怕會引到d gay佬pm我嘛:smile_30::smile_43:
10 boy:smile_30::smile_30:

我會揀一個八十幾磅.16幾高.但係only得cup手波既女仔

引用:
原帖由 phoebelo 於 2008-12-1 08:16 PM 發表 查看引用來源
百四磅點搞得落手 =.=
都真係幾肥下... :smile_30:
其實我都唔知百四磅會有幾肥:smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆