上一頁下一頁
發新話題

點先可以令到佢主動.......

收藏  |  訂閱
137  5.8k

引用:
原帖由 girlbb 於 2008-11-28 17:12 發表 查看引用來源

我諗應該唔會掛..
因為上次搞野佢好快可以硬, 而且仲可以好耐先射tim
哈~~~耐到要我叫佢快d
聽你咁講 佢只有不斷插 但搞得你唔舒服 =.= 好可憐

可能佢專重妳啫,如果遲下妳覺得唔對路,講笑咁問:我係咪唔夠吸引力。。。跟住一野車埋去!

呢個 step 理應會對身邊既人好奇先岩數 bor...:smile_45:

引用:
原帖由 wolf 於 2008-11-28 05:13 PM 發表 查看引用來源

男人係用下身思考o既動物,對性唔會拒絕o既,如果其他都如舊,隻係性生活反而少左,一就係距厭左,一就係距自己有D野諗唔通咯.
我都想問下佢.....我都知要多溝通
但唔知點開口......

引用:
原帖由 girlbb 於 2008-11-28 17:16 發表 查看引用來源

我都想問下佢.....我都知要多溝通
但唔知點開口......
直接講 你想要

引用:
原帖由 girlbb 於 2008-11-28 05:13 PM 發表 查看引用來源

咁之後你有冇都用手幫佢?
我就係多手得滯佢先話要!

好在你啱啱講你同Ex都有正常的,即係你嗰樣都ok喇,我重估緊你個樣.................. ,但又唔好意思開口講,淨係叫你加油再主動

冇地方可以……?夾佢去百佳爆房o丫!

引用:
原帖由 hehehaha173 於 2008-11-28 05:13 PM 發表 查看引用來源

你再打扮牲感+香水+幾錢肉緊睇吓佢點?男人三十歲應該好勇猛吓唱喎!why why why!
我有呀.....同佢出街都會著得低胸d   同埋件衫會透d    但都係冇乜用既....

記得岩岩一齊果時   佢成日都想摸我   但先岩岩一齊  我唔多想俾佢摸
咁佢會話呢d正常ga ma   你有吸吸引力嘛.......

但宜家......

引用:
原帖由 girlbb 於 2008-11-28 17:22 發表 查看引用來源

我有呀.....同佢出街都會著得低胸d   同埋件衫會透d    但都係冇乜用既....

記得岩岩一齊果時   佢成日都想摸我   但先岩岩一齊  我唔多想俾佢摸
咁佢會話呢d正常ga ma   你有吸吸引力嘛.......

但宜家.. ...
呢招都唔得既話........
你自己都心裡有數:smile_39:

引用:
原帖由 alvin10306 於 2008-11-28 05:13 PM 發表 查看引用來源

聽你咁講 佢只有不斷插 但搞得你唔舒服 =.= 好可憐
咁又唔係既
一開頭都好舒服   因為想左好耐  叫到叫得大聲d
但俾佢插得耐   妹妹會有d痛
所以咪想佢快d射lor

你地女朋友會唔會咁ga?  如果你地插得耐  佢地下面會唔會痛呢?

會唔會係其它問題?工作?家人?朋友?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆