上一頁下一頁
發新話題

未能素食

收藏  |  訂閱
220  20.3k

引用:
原帖由 花映淚 於 2008-11-25 01:13 AM 發表 查看引用來源
其實女人係咪到30左右就唔多想攪呢?
我覺得妳對sex好似好悶!
都唔會悶既,悶就唔會係度寫咁多件事

其實我寫咁多個thread,有冇邊幾件事令你覺得我對性好悶?

引用:
原帖由 EdenAngela 於 2008-11-25 01:13 發表 查看引用來源

開房係開房,不過係私人係屋企搞果d啫
哦. ..  真係好.. .  house warming ...聽吓歌.. 飲吓紅酒..打吓車輪 .. 真係正..

睇過 Angela 幾次 topics 都係講即食即興 ,  甚少提及與舊男友的感情史或交歡的片段 .   未曾真正深愛的尤物 . :smile_34:

引用:
原帖由 EdenAngela 於 2008-11-24 11:21 PM 發表 查看引用來源
之前冇心情做,就算fds逗我玩都冇開餐
禁慾左兩三個月以為可以節制多段時間,比自己適應下
終於上禮拜失守再玩返,看來要節制性慾係好困難的事

睇見有女仔同12個男仔已經冇性趣停下來
會覺得自己幾年黎休息過幾段 ...
:smile_13: :smile_13: 我都無心情....

引用:
原帖由 甜少少 於 2008-11-25 01:17 AM 發表 查看引用來源
睇過 Angela 幾次 topics 都係講即食即興 ,  甚少提及與舊男友的感情史或交歡的片段 .   未曾真正深愛的尤物 . :smile_34:
陳年舊事唔想再提啦,而且寫佢地可以一匹布咁長,唔知邊度開始寫
一兩件軼事都可以寫啫

引用:
原帖由 EdenAngela 於 2008-11-25 01:21 AM 發表 查看引用來源

陳年舊事唔想再提啦,而且寫佢地可以一匹布咁長,唔知邊度開始寫
一兩件軼事都可以寫啫
不如明天開始寫  Angela 的日記 ,  好多 fans 支持妳 .
經常咁夜未睡 ,  你沒黑眼圈 ,  眼袋 ...:smile_14:
( good night everbody):smile_43:

引用:
原帖由 lazycute 於 2008-11-25 01:21 AM 發表 查看引用來源
:smile_13: :smile_13: 我都無心情....
long time no see
唔會受我影响ma, 咁多人冇心情既

引用:
原帖由 EdenAngela 於 2008-11-25 01:27 AM 發表 查看引用來源

long time no see
唔會受我影响ma, 咁多人冇心情既
不如妳 post 靚相 , 大家一定有番晒  mood . :smile_38:

引用:
原帖由 lazycute 於 2008-11-25 01:21 AM 發表 查看引用來源
咁多人冇Mood, 唔係因為海潚吖嘛:smile_14:

引用:
原帖由 甜少少 於 2008-11-25 01:30 AM 發表 查看引用來源

不如妳 post 靚相 , 大家一定有番晒  mood . :smile_38:
就算換左相,來來去去都係果幾個人覆,你地都睇過晒啦

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆