上一頁下一頁
發新話題

救命呀~點先叫姣呀?

收藏  |  訂閱
63  3.8k

引用:
原帖由 gtt280ps 於 2008-11-19 08:57 AM 發表 查看引用來源
出黎教下你啦:smile_47: :smile_47:
喺度教唔得ga咩?
再唔係拍埋片放上嚟仲會方便啲囉~:smile_45:

引用:
原帖由 master_slave 於 2008-11-19 09:12 AM 發表 查看引用來源
女人唔識姣, 等於男人唔識Man  

同意有人講, 睇四仔學野
咁大鑊?????

引用:
原帖由 亂交G宴 於 2008-11-19 09:14 AM 發表 查看引用來源
呢 d 野講自由發揮架 bor ....
妳自己覺得咩係姣既咪響佢面前試下睇下得唔得囉
可能妳響佢面前"叭啖飯"都好姣架架:smile_47:
呢一下真係好高難度喎~事關我都唔食飯嘅~

引用:
原帖由 行行企企食飯2味 於 2008-11-19 09:22 AM 發表 查看引用來源

咪叫佢死魚扮鯉魚囉(鯉躍龍門﹑鯉魚翻身):smile_47: :smile_47: :smile_47:
梳lee...........
小妹才疏學淺,唔知乜嘢叫鯉躍龍門﹑鯉魚翻身,可唔可以講得明啲呀?:smile_41:

引用:
原帖由 CCandy 於 2008-11-19 09:25 AM 發表 查看引用來源

係咪d 陰聲細氣呀...成日唔..唔唔...果d呀......

話姣就姣咩? 你隻佬都唔man
都唔係ga~我覺得佢好man ga~:smile_13:

引用:
原帖由 ughked 於 2008-11-19 09:44 AM 發表 查看引用來源

樓主妳講笑咩,女仔懂得放電,嗲聲嗲氣,煙視媚行,係與生俱來,唔駛人教嘅。妳既然有靚靚嘅本錢,想要征服妳個男友,自然要施展出渾身解數,姣到出汁,嗲到佢暈,咁就可以將佢輕易擒來,永遠臣服於妳架喇。
唉~
如果真係咁易唔使救啦~:smile_39:

引用:
原帖由 s/partner 於 2008-11-19 10:19 AM 發表 查看引用來源
男人有時都幾奇怪架,女友出黎見人就要大大方方思思文文,上到床就好想女友變倒好野性or好姣,如果妳問我點解,我都唔識答妳
我都諗到係呢個point,但係喺男人嘅角度姣又係乜嘢意思呢?:smile_41:

引用:
原帖由 chole81317 於 2008-11-19 03:06 AM 發表 查看引用來源
近呢兩次,我男友叫我姣佢,點先叫做姣佢呀?有冇人可以指點我迷津呀~~~?:smile_42:
嗲吓佢

引用:
原帖由 happyeveryday 於 2008-11-19 07:26 PM 發表 查看引用來源
你冇理由唔知嘅....??!
知就唔使上嚟問啦~:smile_45:

引用:
原帖由 幪面超人 於 2008-11-19 11:50 AM 發表 查看引用來源

未除衫未做愛之前不斷咸濕佢,再整埋個淫樣加自摸就夠晒姣
等我試吓先!但係點"整"個淫樣出嚟呢?:smile_41:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆