上一頁下一頁
發新話題

*聚緣會*誠徵30以上單身好男好女,一齊旅行,打牌,唱K,shopping,party...(非誠勿入)3.5

收藏  |  訂閱
745  18.6k

引用:
原帖由 人間過客~隨緣 於 2008-11-7 07:31 PM 發表

:smile_46: ....你好似知好多野喎...快d講黎聽下..碌助手
咩都唔知點做助手啫
你當我流ga :smile_30:

引用:
原帖由 wannabe 於 2008-11-7 19:32 發表

咩都唔知點做助手啫
你當我流ga :smile_30:
咁仲吾講 ...pm講都得架

引用:
原帖由 人間過客~隨緣 於 2008-11-7 07:35 PM 發表

咁仲吾講 ...pm講都得架
衣肚緊要...
下回分解....支解要等等:smile_47:

引用:
原帖由 wannabe 於 2008-11-7 19:41 發表

衣肚緊要...
下回分解....支解要等等:smile_47:
其實我想退會..係呢度我感覺好陌生..好多野都吾知:smile_44:

引用:
原帖由 人間過客~隨緣 於 2008-11-7 07:47 PM 發表

其實我想退會..係呢度我感覺好陌生..好多野都吾知:smile_44:
傻豬黎既.....

呢度個個係精英...百(白)曉生
你應該無問題

圓碌碌, 可?

引用:
原帖由 wannabe 於 2008-11-7 19:55 發表

傻豬黎既.....

呢度個個係精英...百(白)曉生
你應該無問題

圓碌碌, 可?
在心中...............人間過客:smile_40: ...........(飄走

嘩!乜今日咁靜侷呀!:smile_39: :smile_39: :smile_39:

回覆 21# 的帖子

邊個咁猖狂假冒聚緣會工作人員:smile_34:

回覆 48# 的帖子

你今晚出現啦,女俠

引用:
原帖由 人間過客~隨緣 於 2008-11-7 08:09 PM 發表

在心中...............人間、過客:smile_40: ...........(飄走
:smile_14: 突然性感
仲要响埋自己個朵 - 人間過客 ...

其實又有邊個唔係過客
唔係匆匆闖住人間後歸塵土呢!
我想以甚麼身份立於天地之間也一樣
重要是能夠學懂享受那個過程
做到開開心心而瀟灑走一回就夠了

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆