上一頁下一頁
發新話題

家計會全身檢查(男性)...

收藏  |  訂閱
57  12.1k

佢無用手套:smile_41:

引用:
原帖由 edwinet 於 2008-11-1 11:18 AM 發表 查看引用來源
想去家計會全身檢查....
男性全身檢查洗吾洗除褲check架"?? =3="
仲有個doctor多數係女定男"? =3="
因為幾年前去學校保健係女doctor幫我check...
仲要幾索下, 仲叫我除褲比佢check...比佢渣住條野任佢舞成分鐘.. ...
http://www.188channel.com/viewthread.php?tid=8427700&extra=page%3D1

Tonggont...:smile_40:

引用:
原帖由 delay-nomore 於 2008-11-1 02:12 PM 發表 查看引用來源
如果去家計會捐精, 應該係同一班女醫生幫你檢查, 然後幫你打出黎
聽人講:
只係播放AV,畀幾本甜蜜刊物你自己搞惦~咋喎~
有冇咁正Service~丫~~???
有冇朋友有哩d經驗呢~?
:smile_45:

引用:
原帖由 F1Help 於 2008-11-1 01:30 PM 發表 查看引用來源

你問我就岩啦,我婚前去家計會做婚前檢查
睇我個醫生係女...
可能詳述嗎~?
唔該~!:smile_40:

回覆 1# 的帖子

:smile_14: :smile_14:

引用:
原帖由 亂交G宴 於 2008-11-1 11:22 AM 發表
幾年前學校保健....重係女女doctor...
唔好怪我多口...朋友係夠十八歲未
我都試過啦
學童保健ge單數年級(定係雙數..?)都要見醫生...
我個次去到 都係一個後生ge女醫生幫我檢查
之後再去就算要見醫生..都冇檢查性器官發育是否正常

引用:
原帖由 F1Help 於 2008-11-1 01:30 PM 發表 查看引用來源

你問我就岩啦,我婚前去家計會做婚前檢查
睇我個醫生係女...
are she young girl ?

引用:
原帖由 superlady1221 於 2008-11-1 02:15 PM 發表

c hing... 唔好發夢....:smile_42: :smile_42: :smile_42:
x2  、

唔好發夢、

:smile_30: :smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆