上一頁下一頁
發新話題

福田在水X方新设起機服務

收藏  |  訂閱
74  11.4k

引用:
原帖由 KS_LEE 於 2008-10-27 01:46 AM 發表 查看引用來源
依家在水X方既御式加入前列腺按摩,各位Ching頂唔順既話可以同個技師傾下起個机,上次未傾貼士佢都要做,後尾俾左一百。過程中又摸又摷無托手睜,可能熟左掛!
ching,咁多人問,都唔清楚覆 一  覆

引用:
原帖由 frankie-ho 於 2008-10-27 21:55 發表 查看引用來源
咁而家係講水x方,定係在水x方呀?攪到我頭都大埋:smile_41: :smile_41:
樓主應該係在"水x方"之前加個括號嘛:smile_30: 咁究竟係在"在水x方"定係在"水x方"呢

引用:
原帖由 思朗拿道 於 2008-10-27 11:03 PM 發表 查看引用來源

樓主應該係在"水x方"之前加個括號嘛:smile_30: 咁究竟係在"在水x方"定係在"水x方"呢
無...........人...........知.........:smile_27:

- -幾百做一個機仔...真係貴...

引用:
原帖由 MK-Joe 於 2008-10-27 02:50 AM 發表 查看引用來源
樓主, 請問消費點計:smile_41:  謝謝:smile_30:
我用套票$168再八折,加十皮有大堂項目,如:腳底按摩、採耳...
至於貼士隨意啦,我俾$100,因為佢手骨超好,no.51。

床尾機  全程唔比掂  揸波摷西+300

how much, thanks

引用:
原帖由 sawyer123 於 2008-10-27 10:05 AM 發表 查看引用來源

no la....
500 + 100 tips x 1.1 = rmb660 = HK$770  = no way
No No No only $250, tips included.

引用:
原帖由 貝戈戈人 於 2008-10-27 11:16 PM 發表 查看引用來源

無...........人...........知.........:smile_27:
"有水one方"

引用:
原帖由 KS_LEE 於 2008-10-27 23:30 發表 查看引用來源
"有水one方"
哦....胃脯海戇對面果間呀!呢間野之前好多c9去成q日無房等到戇狗狗:smile_45:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆