上一頁下一頁
發新話題

你地鍾意bf插你幾耐先夠?

收藏  |  訂閱
309  12.7k

45 mins

引用:
原帖由 skyworld7 於 2008-10-22 21:49 發表 查看引用來源
試過同一個女仔...搞左4-5個鍾...幾乎無間斷咁進出....但佢都話一d都唔累...真係服左佢....:smile_39:
我都試過咁長~~~
醉左果陣~~~:smile_30:

引用:
原帖由 三先生 於 2008-10-22 09:44 PM 發表 查看引用來源

係唔係撬埋手等佢ar??
我只係瞓喺度唔郁啫.......:smile_45:

撟埋手太傷人心喇........:smile_13: 可惜佢仲以為自己好勁,問係咪攪到我好攰囉!!!!!:smile_27:

平均都30min,看看對手有多吸引吧

引用:
原帖由 八面玲瓏 於 2008-10-22 10:01 PM 發表 查看引用來源

我只係瞓喺度唔郁啫.......:smile_45:

撟埋手太傷人心喇........:smile_13: 可惜佢仲以為自己好勁,問係咪攪到我好攰囉!!!!!:smile_27:
佢未得時,妳冇問佢駛唔駛幫手咩

引用:
原帖由 skyworld7 於 2008-10-22 09:49 PM 發表 查看引用來源
試過同一個女仔...搞左4-5個鍾...幾乎無間斷咁進出....但佢都話一d都唔累...真係服左佢....:smile_39:
我驚我會訓著咗

試過男友插足我一粒鐘,但我不但不覺倦,仲好HIGH~

引用:
原帖由 行行企企食飯2味 於 2008-10-22 10:03 PM 發表 查看引用來源

佢未得時,妳冇問佢駛唔駛幫手咩
冇喎!淨係想佢快啲攪掂,同埋............無下次囉!!!:smile_34:

我應該一見佢咁細,就即刻同佢講:"我突然醒起有啲急事,都係走先嘞!!!":smile_30:

引用:
原帖由 八面玲瓏 於 2008-10-22 10:14 PM 發表 查看引用來源

冇喎!淨係想佢快啲攪掂,同埋............無下次囉!!!:smile_34:

我應該一見佢咁細,就即刻同佢講:"我突然醒起有啲急事,都係走先嘞!!!":smile_30:
係咩環境發生架

引用:
原帖由 行行企企食飯2味 於 2008-10-22 10:15 PM 發表 查看引用來源

係咩環境發生架
係朋友嘅同事,去唱k時飲多咗2杯,大家啱FEEL咪去爆房囉!!!:smile_13:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆