上一頁下一頁
發新話題

好認真 , 有誠意地徵女朋友 ~~!!

收藏  |  訂閱
256  7.2k

引用:
原帖由 babyvan 於 2008-10-22 11:45 AM 發表 查看引用來源
係丫~now係文職工~夜晚返pt係promoter麻...d人係咁好笑~哈
咁你都幾勤力喎 , 唔辛苦咩 ?
做咩promoter呀 ? :smile_47:

引用:
原帖由 後防猛將 於 2008-10-22 11:51 AM 發表 查看引用來源

咁你都幾勤力喎 , 唔辛苦咩 ?
做咩promoter呀 ? :smile_47:
哈哈~咪又係啤酒,大酒囉~~仲有邊d返夜喎

梗辛苦啦~鬼叫自己一個人住一份正職唔夠洗咩

引用:
原帖由 babyvan 於 2008-10-22 11:55 AM 發表 查看引用來源

哈哈~咪又係啤酒,大酒囉~~仲有邊d返夜喎

梗辛苦啦~鬼叫自己一個人住一份正職唔夠洗咩
啤酒妹妹 ?幾吸引喎.....哈哈
咁你晚上返完parttime , 依家日頭又返工唁累咩 ?

引用:
原帖由 後防猛將 於 2008-10-22 11:58 AM 發表 查看引用來源

啤酒妹妹 ?幾吸引喎.....哈哈
咁你晚上返完parttime , 依家日頭又返工唁累咩 ?
邊會唔累喎:smile_13: 好在呢排閒日收得早...係星期5,6先夜...唔係死得

引用:
原帖由 babyvan 於 2008-10-22 12:11 PM 發表 查看引用來源

邊會唔累喎:smile_13: 好在呢排閒日收得早...係星期5,6先夜...唔係死得
收得早點都要點幾2點家啦 ? 係咪呀 ? 你係向酒吧到返 ?

引用:
原帖由 後防猛將 於 2008-10-22 12:21 PM 發表 查看引用來源

收得早點都要點幾2點家啦 ? 係咪呀 ? 你係向酒吧到返 ?
呢幾日11點就收工啦係酒吧...酒樓都係咁上下...星期5,6就K場要成點嚕:smile_13:

引用:
原帖由 babyvan 於 2008-10-22 12:23 PM 發表 查看引用來源

呢幾日11點就收工啦係酒吧...酒樓都係咁上下...星期5,6就K場要成點嚕:smile_13:
你做呢0的唔驚既咩 ?

引用:
原帖由 後防猛將 於 2008-10-22 12:24 PM 發表 查看引用來源

你做呢0的唔驚既咩 ?
=.=驚咩野??又唔洗飲酒...度度都公眾地方...:smile_41:
同做侍應果D咁上下-0-

引用:
原帖由 babyvan 於 2008-10-22 12:30 PM 發表 查看引用來源

=.=驚咩野??又唔洗飲酒...度度都公眾地方...:smile_41:
同做侍應果D咁上下-0-
哦 , 我以為你做要飲埋個d 呀麻 ~~ 哈哈 !!
我擔心你呀麻

引用:
原帖由 後防猛將 於 2008-10-22 12:32 PM 發表 查看引用來源

哦 , 我以為你做要飲埋個d 呀麻 ~~ 哈哈 !!
我擔心你呀麻
哈哈~~~就食LUNCH嚕

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆