上一頁下一頁
發新話題

Amy 篇p.4有相

收藏  |  訂閱
102  21.2k

明天不用返工嗎..
咁遲都仲出Post
果精精壯

回覆 49# 的帖子

傻咗……

金融海嘯下又一個傻人……

咁得閒搭咁大個雞棚比你去踩,而你又肯踩落去……

唉…….

回覆 50# 的帖子

好吸引!

妳同呀飛民,隨緣啦!

不過好好珍惜依家有o既一切!

引用:
原帖由 yinbb 於 2008-10-20 02:18 AM 發表 查看引用來源

我都唔出聲唔得
你條撚樣又男扮女,又玩分身,貼相幅幅唔同身材,比人發現仲死下悔改.
响度未見過好似你咁不知衰嘅人,你唔死冇用.

我預咗比人ban,番生之後你响度1樣再吊爆你.
咪係lor
好心你收手啦,潛水啦
你咪再扮amy diu我呀

引用:
原帖由 Amytam23 於 2008-10-20 02:44 AM 發表 查看引用來源
今日又去咗Freeman 响新界間村屋。雖然我之前同佢做咗,不過唔係比你插兩下就會做佢條女,而且佢呢種成功而性感的男人,做男友太無安全感。不過,我又貪戀佢果種溫柔,所以今日再約佢引下佢。入屋 ...
e?乜d頭髮長得咁快呀?
又直晒喇?
你邊有咁大波呀?

引用:
原帖由 yoopkman 於 2008-10-19 11:01 AM 發表 查看引用來源
其實我睇左咁多女仔post 既相咁耐, 有一個問題想問了好耐
有好多相既post係點自己影? 自己影根本就好難影到咁既相 :smile_41:
唔知有冇人同我一樣咁諗??
因為相中人根本就唔係佢黎架:smile_39:

引用:
原帖由 勿管特工 於 2008-10-19 11:47 AM 發表 查看引用來源
樓主姐姐!!!:smile_38: 雖然聽/睇故唔好駁故, 但麻煩你都要比d心機搵下相架!!! d相有d無論身材/形、膚色、咀形都唔一樣......好難攪wor!!! 就算點用d豐富既幻想力都冇用架:smile_13: 我都嘗試投入一下架.........不過 ...
好心樓主死撚開啦
咁撚仆街既人我都係第一次見

引用:
原帖由 Amytam23 於 2008-10-19 12:51 PM 發表 查看引用來源
唔想睇可以咪撚睇! 而家無人強姦你一定要睇! 我再講多一次, 我Amy 的post 可以唔係所有人杯茶, 正所謂"我有我吹蕭, 你有你奶撻, 西水不犯精液。"再咁好研究真假,去求真就去學校報館之類, 咪撚上網。仲有, 所有真假問 ...
咁又係~
咁撚假既post淨係留返比傻仔睇jie~
不過唔撚知點解有d賤人可以扮撚到似層層咁囉
其實好撚多人已經知你玩分身啦姣西

引用:
原帖由 Amytam23 於 2008-10-20 02:44 AM 發表 查看引用來源
今日又去咗Freeman 响新界間村屋。雖然我之前同佢做咗,不過唔係比你插兩下就會做佢條女,而且佢呢種成功而性感的男人,做男友太無安全感。不過,我又貪戀佢果種溫柔,所以今日再約佢引下佢。入屋 ...
你玩到好似主人同奴隸咁kaka~~

引用:
原帖由 Amytam23 於 20-10-2008 02:44 發表 查看引用來源
好狠

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆