上一頁下一頁
發新話題

以前荃灣有間Disco叫Coco Duck, 究竟係d咩野地方?

收藏  |  訂閱
78  3.6k

間野係點唔代表你女友都係咁.....你不如直接問佢..唔通你知佢以前唔好..同佢分手呀?

你條女係點我就唔知,不過當年呢個場就好雜。。。有d野呢道唔方便寫出利。。。

引用:
原帖由 天馬星矢 於 2008-10-18 11:43 AM 發表 查看引用來源
以前荃灣眾安街楊屋道交界有間Disco叫Coco Duck, 究竟係d咩野地方?
大約10年前d人雜唔雜, 會唔會多人one night stand, 吸毒, 濫交群交或匿在廁所搞性行為?

想要知道實情
急問, 唔該
以前好多仔女係果度搵食:smile_27:

同人係埋7年都仲唔了解對方為人,懷疑對方過去
仲要係呢度問d三唔識七既人意見作為衡量對方既標準
你女友遇著你真係極之不幸
好希望佢會係度睇到你呢翻話然後離開你
到時你就唔使咁煩想咁多... :smile_39:

引用:
原帖由 天馬星矢 於 2008-10-18 11:43 AM 發表 查看引用來源
以前荃灣眾安街楊屋道交界有間Disco叫Coco Duck, 究竟係d咩野地方?
大約10年前d人雜唔雜, 會唔會多人one night stand, 吸毒, 濫交群交或匿在廁所搞性行為?

想要知道實情
急問, 唔該
我話你知啦樓主 ,個度係d o靚仔o靚妹埸
個個落得去都hi fing頭索k,
個度d藥成日都溝春藥
同埋個度出哂名係格鬥埸:smile_30:
晚晚打交,個個都係wet妹
好人好姐 都唔會去:smile_39:

不過樓主 你飛人都唔好用d咁既理由飛人啦
人地都想重新做人
面子有乜咁重要....
e 7年日子都是白過嗎:smile_41: 沒有感情的嗎
其實好多女都係咁架啦

引用:
原帖由 KY2009 於 2008-10-18 04:18 PM 發表 查看引用來源

我話你知啦樓主 ,個度係d o靚仔o靚妹埸
個個落得去都hi fing頭索k,
個度d藥成日都溝春藥
同埋個度出哂名係格鬥埸:smile_30:
晚晚打交,個個都係wet妹
好人好姐 都唔會去:smile_39:
重記得xx青嘛??當年係果度好出名,不過而家好似返了大陸,先前d雜誌都有報導過。

引用:
原帖由 天馬星矢 於 2008-10-18 12:48 PM 發表 查看引用來源

我會再問下其他人, 如果果度出晒名係搞野竇, 我會同女朋友講清楚然後分手﹝出晒名係, 佢話冇我都唔會信, 即等如知佢做過夜總會PR, 打死我都唔信佢冇同客搞﹞

希望果度出晒名係齋場la

我係好老土同頑固,  ...
人地講既你就信
自己條女講既野就唔信
咁你對佢都好極有限啦下化!
就算佢之前出去玩咁又點je
你唔比而家佢跟左你之後就變乖番既咩
有d野唔係聽人話係就係架喇
你冇判斷力既咩
大把表裡不一既人啦

就算你地分開
唔係因為佢對你唔住
唔係因為佢之前曾經出去蒲過
而係你唔信佢
你根本唔愛佢
你憑乜野留係佢身邊
個女仔幾好,係你身邊都晒料!

引用:
原帖由 MISSSEX 於 18/10/2008 04:52 PM 發表 查看引用來源

人地講既你就信
自己條女講既野就唔信
咁你對佢都好極有限啦下化!
就算佢之前出去玩咁又點je
你唔比而家佢跟左你之後就變乖番既咩
有d野唔係聽人話係就係架喇
你冇判斷力既咩
大把表裡不一既人啦

就算你 ...
咪係! ..........:smile_38: :smile_38:

引用:
原帖由 lipailam 於 2008-10-18 05:10 PM 發表 查看引用來源

咪係! ..........:smile_38: :smile_38:
:smile_46::smile_46:.....good morning.....:smile_46::smile_46:

咪係.....

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆