上一頁下一頁
發新話題

大家接唔接受SP?

收藏  |  訂閱
110  2.5k

引用:
原帖由 smsmgirl 於 2008-10-16 05:33 PM 發表 查看引用來源

老實講既係....我覺得佢每次搵我出黎真係好似只係扑野ONLY....
即係去開房, 扑完就散band?

引用:
原帖由 。SKFJ。 於 2008-10-16 05:35 PM 發表 查看引用來源

即係去開房, 扑完就散band?
唔使開房既...上佢屋企囉.....
有時扑完,我話去食野,佢都好似無咩興趣

你自己都受左佢做你SP啦....

引用:
原帖由 smsmgirl 於 2008-10-16 05:37 PM 發表 查看引用來源

唔使開房既...上佢屋企囉.....
有時扑完,我話去食野,佢都好似無咩興趣
我諗佢已經當咗你係佢sp, 你上去真係交功課:smile_13: :smile_13: :smile_13:

引用:
原帖由 smsmgirl 於 2008-10-16 05:33 PM 發表 查看引用來源

老實講既係....我覺得佢每次搵我出黎真係好似只係扑野ONLY....
呢D就係男女既分別,睇你接唔接受既者

引用:
原帖由 。SKFJ。 於 2008-10-16 05:38 PM 發表 查看引用來源

我諗佢已經當咗你係佢sp, 你上去真係交功課:smile_13: :smile_13: :smile_13:
我同佢係同一個地方工作...有時佢有BREAK...佢會CALL我...話出黎見下聚一聚!有時我知佢係為咩...唔出黎....我地又會因為咁而吵架
之後斷斷續續咁又吵架又一齊....KEEP住咁大半年囉!....
我試過唔想大家吵,就聽佢話出黎見下....最後佢就要我同佢入殘廁...佢話想攬下,外面人多唔方面!咁入到去,,,咪又搞埋囉!

引用:
原帖由 danichan 於 2008-10-16 05:38 PM 發表 查看引用來源
你自己都受左佢做你SP啦....
點解咁講?

引用:
原帖由 zero20021188 於 2008-10-16 05:39 PM 發表 查看引用來源

呢D就係男女既分別,睇你接唔接受既者
我依家都唔知接唔接受好囉?佢又比到我刺激同興奮...但我又唔想有性無愛

引用:
原帖由 smsmgirl 於 2008-10-16 05:42 PM 發表 查看引用來源

我同佢係同一個地方工作...有時佢有BREAK...佢會CALL我...話出黎見下聚一聚!有時我知佢係為咩...唔出黎....我地又會因為咁而吵架
之後斷斷續續咁又吵架又一齊....KEEP住咁大半年囉!....
我試過唔想大家吵,就聽 ...
其實你依家應承咗佢未架? :smile_41: 點解佢依家好似已經當正sp咁既?

引用:
原帖由 。SKFJ。 於 2008-10-16 05:47 PM 發表 查看引用來源

其實你依家應承咗佢未架? :smile_41: 點解佢依家好似已經當正sp咁既?
我未架....佢不嬲有咁問我....係我無答佢之嘛.....

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆