上一頁下一頁
發新話題

火車上的QQ女(更新版)

收藏  |  訂閱
125  17.7k

引用:
原帖由 西田美沙 於 2008-10-16 02:01 PM 發表

應該就唔會!

不過標題就唔用得佢出果個!

要改做"在去常平火車上溝了一個22歲做廣告的東莞女孩後加foc報告":smile_30: :smile_30:
无所谓啦~~~出乜标题目的得一个
就系话比D巴打知.....我扣到件女:smile_30:

引用:
原帖由 沙兄 於 2008-10-16 02:18 PM 發表 查看引用來源

无所谓啦~~~出乜标题目的得一个
就系话比D巴打知.....我扣到件女:smile_30:
係撚溝女!杜女就杜女啦!呢d毒男等天收!:smile_22: :smile_22:

引用:
原帖由 ch_latour 於 2008-10-16 02:24 PM 發表

係撚溝女!杜女就杜女啦!呢d毒男等天收!:smile_22: :smile_22:  
点可以甘讲架~~~楼主系我D朋友
我信距5系甘既人,我知讵一向都5会杜女
不过面皮真系厚左D~~~

引用:
原帖由 沙兄 於 2008-10-16 02:31 PM 發表 查看引用來源

点可以甘讲架~~~楼主系我D朋友
我信距5系甘既人,我知讵一向都5会杜女
不过面皮真系厚左D~~~
佢尋日出呢個報告係咁寫喎!仲俾版主關左兩次帖!唔信咪問下佢本人!

引用:
原帖由 ch_latour 於 2008-10-16 02:35 PM 發表

佢尋日出呢個報告係咁寫喎!仲俾版主關左兩次帖!唔信咪問下佢本人!
有甘既事~~~~我要面对面吊九讵老味
最能憎杜女既西人死仆街

引用:
原帖由 沙兄 於 2008-10-16 02:47 PM 發表 查看引用來源

有甘既事~~~~我要面对面吊九讵老味
最能憎杜女既西人死仆街
沙兄,我唔知佢係你朋友,亦唔知佢之前講d野係咪真。你自己了解下啦!我都唔再出聲!

引用:
原帖由 ch_latour 於 2008-10-16 02:56 PM 發表

沙兄,我唔知佢係你朋友,亦唔知佢之前講d野係咪真。你自己了解下啦!我都唔再出聲!
收到THX

算罢啦,杰哥哥你的震蛋古仔真系得淡笑 吾使$$物都招式同你玩埋,真系狗杨上Qo西脑
藥果d北菇系锦易沟,锦就连QQ都吾揽使用啦,粉肠
吾該以后post你d奇遇去‘情色小説’区啦

引用:
原帖由 segasega 於 2008-10-16 03:35 PM 發表 查看引用來源
算罢啦,杰哥哥你的震蛋古仔真系得淡笑 吾使$$物都招式同你玩埋,真系狗杨上Qo西脑
藥果d北菇系锦易沟,锦就连QQ都吾揽使用啦,粉肠
吾該以后post你d奇遇 ...
你地唔信我,我無所謂,唔係一定要你信,我有我開心,四川妹事件,我絕無作大,係我好命,識到條女
o個一晚真係玩震蛋加4Q~~~~信不信又你~~~~~~~~~
而火車上的事件,連我自己都唔相信,但係事實真係發生係我身上~~~~
總知我今年係行桃花運~~~~~~~~信就信,唔信就算,咪當我九UP囉:smile_30: :smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 ch_latour 於 2008-10-16 02:24 PM 發表 查看引用來源

件好客恐龍都要杜啊:smile_27: :smile_27:

真係唔死都無用:smile_39: :smile_39:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆