上一頁下一頁
發新話題

內地女子的心很難看得透

收藏  |  訂閱
113  6.7k

算啦放手吧
祝你早日康服

果bb 真係c 兄你經手?

條女信唔過,即飛啦....

師兄,你比人入晒啦.:smile_38:
大陸妹同你一齊又唔想出去打工, 分明就係想你助養佢. 佢如果愛你或者真係想同你一齊, 佢自己都會出去搵份工, 唔駛一個人成日係屋企咁無聊.
佢既招數都出晒啦, 唔見手機, 買鍊, 屋企人要養. 有左BB...
我之前識條女, 第二日識佢就同我講唔見左手機, 又話睇中左部機要我埋單, 我即話無錢不過屋企有部舊機唔用比左佢用, 部機賣都係賣得幾佰, 咪比佢用, 過二個禮拜就話老豆就死要坐飛機返桂林見佢最後一面. 一個月後就話老豆死左又要錢返桂林. 同我一齊一個月又話有左. 呢D女信佢半成都死. 量入為出, 無錢就閃人唔好扮情聖. 大把大陸女當你香港人係大水魚一條.
落仔要一萬, 你以為係香港咩. 大陸平既500-600, 貴既都係1500左右.一萬蚊.. 生埋出黎都得啦.:smile_30:
而家果條女又搵到第二個水魚, 佢家姐又係一樣, 又話做廣告設計, 我都未見過返過工, 男人就見佢幾個月換一換. 個個香港人同佢都係玩幾個月就閃. 大陸大把呢D女啦, 睇開D. 唔好咁上心丫. 唔係遲早死.

引用:
原帖由 skyworld7 於 2008-10-13 09:29 PM 發表 查看引用來源
我廿歲果時都有差不多既經驗..不過條女完全沒同我講錢..(在下沙一個月比一千都冇你話喇)

不過一年後我都係飛左佢....因為我果時心態唔想養人,同覺得唔會同大陸女仔結婚.

ps.幾年後..心境唔同晒..而家同個好好既 ...
係咪都係大陸女仔?

引用:
原帖由 sam2062 於 2008-10-14 12:25 AM 發表 查看引用來源
師兄,你比人入晒啦.:smile_38:
大陸妹同你一齊又唔想出去打工, 分明就係想你助養佢. 佢如果愛你或者真係想同你一齊, 佢自己都會出去搵份工, 唔駛一個人成日係屋企咁無聊.
佢既招數都出晒啦, 唔見手機, 買鍊, 屋企人 ...
我識好多女都話想做廣告設計

樓主有沒有被人呃我唔知

不過我同意你咁講

落仔 就算去醫院都可以唔駛過千

引用:
原帖由 我係二少 於 2008-10-14 12:16 AM 發表 查看引用來源
果bb 真係c 兄你經手?
係我:smile_39: :smile_39: :smile_39: :smile_39: :smile_39: :smile_39:

引用:
原帖由 ping666 於 2008-10-13 11:52 PM 發表 查看引用來源
我想了解佢多的但係佢好急
明顯你係情場初哥啦

女人有好多招數嚇走個男人

其中一個方法就係話有左同結婚

你夠薑話好呀, 然後同佢講你準備好晒證件, 明天帶佢去註冊

睇下邊個閃得快

我又講下我件事俾你知

我早排都有個內地女友

拍拖都未夠一年就話要結婚

我當然話等等先

於是佢就話同我分手 (四個月前)

咁我無計啦, 分咪分囉

反正少你一個唔少, 多你一個唔多

點知一個月前夜晚打來搵我, 問我娶唔娶佢.....

我心諗你係咪痴能線架.

而把口就答: 我想等多幾年先.

於是成個世界安靜晒

窮賤夫妻百事哀,兄弟,無錢真係唔好同大陸女仔結婚,尤其要養埋佢唔只,仲有佢家人!!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆