上一頁下一頁
發新話題

徵心境開朗之人士進入有緣小小館(45+)

收藏  |  訂閱
746  8.5k

引用:
原帖由 月影 於 2008-10-12 04:41 PM 發表 查看引用來源
\

呵呵..我得個影...你吹都怕你..來來來.等我親親親你
:smile_38::smile_38:

引用:
原帖由 talktall 於 2008-10-12 04:43 PM 發表 查看引用來源

:smile_38::smile_38:
好哥哥..你無事嗎!!!哇一聲..是否跌親....下次小心啲...:smile_24:

引用:
原帖由 月影 於 2008-10-12 04:41 PM 發表 查看引用來源
\

呵呵..我得個影...你吹囉...都唔怕你..來來來.等我親親親你
..........:smile_44: 這是別人的主題...........妳不要喧賓奪主.......:smile_27:  ......

引用:
原帖由 如風~ 於 2008-10-12 05:08 PM 發表 查看引用來源

..........:smile_44: 這是別人的主題...........妳不要喧賓奪主.......:smile_27:  ......
對不起..:') :') 樓主下次..我乖啲....你唔好不要我哇樓主:') :')

引用:
原帖由 月影 於 2008-10-12 05:12 PM 發表 查看引用來源

對不起..:') :') 樓主下次..我乖啲....你唔好不要我哇樓主:') :')
......:smile_41: 妳現在是與開這個主題的樓主講.....定同我講......? ??????????:smile_45:

引用:
原帖由 如風~ 於 2008-10-12 05:17 PM 發表 查看引用來源

......:smile_41: 妳現在是與開這個主題的樓主講.....定同我講......? ??????????:smile_45:
我當然同樓主講..你呢??我可以在你耳邊絲絲細語講的

引用:
原帖由 月影 於 2008-10-12 05:20 PM 發表 查看引用來源

我當然同樓主講..你呢??我可以在你耳邊絲絲細語講的
....... 比妳激死............身為女性.....矜持d..... ...

引用:
原帖由 如風~ 於 2008-10-12 05:23 PM 發表 查看引用來源

....... 比妳激死............身為女性.....矜持d..... ...
呵呵......講之嘛......你認真...但我講笑之嘛..而且我都唔知你隻耳在那裏.......:smile_35: :smile_35: 點同你講:smile_46:

引用:
原帖由 月影 於 2008-10-12 05:26 PM 發表 查看引用來源

呵呵......講之嘛......你認真...但我講笑之嘛..
....乖 d..........:smile_34: ......聽話.......

引用:
原帖由 如風~ 於 2008-10-12 05:28 PM 發表 查看引用來源

....乖 d..........:smile_34: ......聽話.......
:smile_24: :smile_24: :smile_24: 我唔曳曳:')

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆