上一頁下一頁
發新話題

徵28-40歲0既男女朋友~入黎做個fd丫~you are welcome ^^[PART 2]

收藏  |  訂閱
733  20.5k

引用:
原帖由 080709 於 2008-10-12 10:43 PM 發表 查看引用來源
妳可以試下退出再入:smile_45:  
我已經重重覆覆咁重新啟動個電腦架啦~:smile_38:
都係顯示"離線" 狀態0既~:smile_42:

係叫妳退出discuss:smile_27:
引用:
原帖由 devil_sweety 於 2008-10-12 10:45 PM 發表 查看引用來源

我已經重重覆覆咁重新啟動個電腦架啦~:smile_38:
都係顯示"離線" 狀態0既~:smile_42:

引用:
原帖由 ccmhkg 於 2008-10-12 10:43 PM 發表 查看引用來源
Good evening Angel
你好~:smile_13:
點解你可以顯示"當前在線"~:smile_38:
而我就明明係呢度~:smile_42: 卻又顯示"當前離線"0既~:')

引用:
原帖由 devil_sweety 於 2008-10-12 10:48 PM 發表 查看引用來源

你好~:smile_13:
點解你可以顯示"當前在線"~:smile_38:
而我就明明係呢度~:smile_42: 卻又顯示"當前離線"0既~:')
It is the problem of Hong Kong Discuss...:smile_42:

引用:
原帖由 080709 於 2008-10-12 10:47 PM 發表 查看引用來源
係叫妳退出discuss:smile_27:  
咩喎~
咁連電腦都重新啟動過~:smile_35:
重唔係比退出discuss 仲徹底咩~

引用:
原帖由 ccmhkg 於 2008-10-12 10:51 PM 發表 查看引用來源

It is the problem of Hong Kong Discuss...:smile_42:
咁無計啦~:smile_19:

唔係 因為discuss果度妳重係證入左:smile_30:
引用:
原帖由 devil_sweety 於 2008-10-12 10:53 PM 發表 查看引用來源

咩喎~
咁連電腦都重新啟動過~:smile_35:
重唔係比退出discuss 仲徹底咩~

引用:
原帖由 080709 於 2008-10-12 11:01 PM 發表 查看引用來源
唔係 因為discuss果度妳重係證入左:smile_30:  
唔明啊~

回覆 56# 的帖子

你係咁講野,就知道你在線啦!:smile_35:

咁算喇
引用:
原帖由 devil_sweety 於 2008-10-12 11:04 PM 發表 查看引用來源

唔明啊~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆