上一頁下一頁
發新話題

徵真命天子

收藏  |  訂閱
186  2.5k

回覆 1# 的帖子

徵真命天子   為36歲以下既香港人  身高173CM以上.......合格
學歷大專以上  年收入吾少於25萬...........爭少少
對感情專一,吾賭、吾嫖、吾吹!!.............ok
自問系正人君子先好應徵...........自問系

等我呢個煙剷黎:smile_34:

唔怪得我冇女吼我啦

又冇大學程度、又搵唔夠25萬、又冇173cm

專一唔煙唔酒都死
港女要求咁高
睇來要北望神舟

引用:
原帖由 angiejo 於 2008-10-8 07:04 PM 發表 查看引用來源

甘你講緊邊個有本錢阿???
算吧啦,我只係知道我唔合格:smile_42:
衰食煙,學歷同收入:smile_13:
留返個位比人啦:smile_27::smile_43:

引用:
原帖由 angiejo 於 2008-10-8 06:40 PM 發表 查看引用來源
徵真命天子   為36歲以下既香港人  身高173CM以上
學歷大專以上  年收入吾少於25萬

對感情專一,吾賭、吾嫖、吾吹!!
自問系正人君子先好應徵
我冇大專學歷, 但我年薪唔止25萬:smile_34:
唔賭, 但炒期指, 唔嫖因我唔識溝女, 唔吹, 咩都唔會吹
我自問係正人君子, 但我D FD個個都唔信:smile_39:

引用:
原帖由 sabian 於 2008-10-8 08:16 PM 發表 查看引用來源

我冇大專學歷, 但我年薪唔止25萬:smile_34:
唔賭, 但炒期指, 唔嫖因我唔識溝女, 唔吹, 咩都唔會吹
我自問係正人君子, 但我D FD個個都唔信:smile_39:
點解唔信阿.......................

引用:
原帖由 angiejo 於 2008-10-8 08:40 PM 發表 查看引用來源

點解唔信阿.......................
因為佢地唔了解我:smile_39:

引用:
原帖由 文靜童 於 2008-10-8 06:42 PM 發表 查看引用來源
:smile_30: :smile_30: 到一到先
邊有你份呀:smile_30::smile_30::smile_30:

引用:
原帖由 angiejo 於 2008-10-8 06:40 PM 發表 查看引用來源
本小姐今年280個月有多
6尺高 (著左7寸高跟鞋)
吾煙吾酒吾wet........
秘書一名,朝9晚6,

徵真命天子   為36歲以下既香港人  身高173CM以上
學歷大專以上  年收入吾少於25萬
對感情專一,吾賭、吾嫖、吾吹! ...
應徵:smile_34:

引用:
原帖由 keltam 於 2008-10-8 08:45 PM 發表 查看引用來源

應徵:smile_34:
............

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆