上一頁下一頁
發新話題

【徵友】也許,這輩子我們無緣牽著手..................... ─【50】

收藏  |  訂閱
742  4.2k

引用:
原帖由 驀然回首 於 2008-10-8 05:19 PM 發表 查看引用來源
你好耐無來啦
我返工冇得上來GA
我放工你又走左:smile_13: :smile_13: :smile_13:

引用:
原帖由 kanameJP 於 2008-10-8 05:20 PM 發表 查看引用來源
是鬼但但Lar
去無端端為セ扣李分姐
我同版主傾緊

引用:
原帖由 kidsofhongkong 於 2008-10-8 05:25 PM 發表 查看引用來源

我返工冇得上來GA
我放工你又走左:smile_13: :smile_13: :smile_13:
係喎.........................咁你辭工啦

引用:
原帖由 驀然回首 於 2008-10-8 05:25 PM 發表
我同版主傾緊
傾セY
由鬼得去地Lar
セ李0吾系放5点4架0羊?:smile_14: :smile_14:

引用:
原帖由 kanameJP 於 2008-10-8 05:21 PM 發表 查看引用來源
講黎聴下好BOR
我通常都費事看セ原因
4万幾分
扣未扣Lor
上次係同你講無水沖廁事......................呢次係今朝你係潮水個度.................我臨走無講野,淨係用表情符囉

引用:
原帖由 kanameJP 於 2008-10-8 05:26 PM 發表 查看引用來源
傾セY
由鬼得去地Lar
セ李0吾系放5点4架0羊?:smile_14: :smile_14:
心有不平.....................走啦......明天見

引用:
原帖由 驀然回首 於 2008-10-8 05:29 PM 發表 查看引用來源
上次係同你講無水沖廁事......................呢次係今朝你係潮水個度.................我臨走無講野,淨係用表情符囉
我有字有表情
都扣分LA
:smile_13:

引用:
原帖由 驀然回首 於 2008-10-8 05:29 PM 發表
0我
衣様我都成日比去地扣分架Lar
未由得去LOR
支於廁所、我以前都試過好似因為講粗口比人減分LOR:smile_30: :smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 驀然回首 於 2008-10-8 05:30 PM 發表
心有不平.....................走啦......明天見
88Lar
正正経経食飯0牙:smile_38: :smile_38:

引用:
原帖由 kidsofhongkong 於 2008-10-8 05:32 PM 發表

我有字有表情
都扣分LA
:smile_13:
我通常都由得去地
人地既Rule
黎得就要Follow 架Lar

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆