上一頁下一頁
發新話題

太平洋的tpy式

收藏  |  訂閱
70  13.6k

引用:
原帖由 阿吉仔 於 2008-10-5 01:48 PM 發表 查看引用來源
吾洗開口問,指住碌硬九,問佢而家點先,佢就明啦!
好,next time to try

JISSBON

thx for sharing

thanks for sharing:smile_46:

引用:
原帖由 CrazyDiamond 於 2008-10-5 04:52 PM 發表 查看引用來源
如唔使簽多一舊都唔錯,始終正骨女按摩好好多:smile_34: 。
佢幫我按出再出咪都無叫我畀幾多tips,但係我見佢按得幾好,加上主動幫我出,我重抽咪水添,所以都畀左一百tips

引用:
原帖由 doumeki 於 2008-10-5 06:05 PM 發表 查看引用來源
齋起機又無得抽水
出門口又要加多10%
唔抵:smile_39:
我都有抽水

引用:
原帖由 skywalker314 於 2008-10-5 08:54 PM 發表 查看引用來源
想起機不如去邪骨...
小弟極唔鐘意去邪骨出野,因為我覺得邪骨啲女多數都唔得,起碼各師兄出相話得o個啲,小弟都最多覺得一般,小弟以前去過,又無遇到啲樣好得o既.
另邪骨啲囡按兩野,又即時起機,起完機又成日好快走人,雖然平啲,但係又唔係唔駛錢,不如攞啲錢去搵啲女仆野好過啦.係咪?
最後就係,如果邪骨啲女真係好得,一早唔係個到做啦.

引用:
原帖由 wmlai88 於 2008-10-5 11:45 PM 發表 查看引用來源

呢D所謂大場,你按個中式都最少簽三十啦!你簽三五十D技師都唔係幾高興:smile_39: ,我去幾次按兩個鍾中式,個相熟技都自動自己寫八十...重話幫我簽小D啦!!:smile_27: :smile_27:
你講呢個問題,我以前都有遇過,但係反而大場會少啲架.

引用:
原帖由 小李老x 於 2008-10-7 04:06 PM 發表 查看引用來源

你講呢個問題,我以前都有遇過,但係反而大場會少啲架.
我去咁多次正骨場,都未試過技師會自己話幫我簽左小費。

究竟係小李老咩呢~~~~~~~~~~~~~~~:smile_14: :smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆