上一頁下一頁
發新話題

★☆肥友徵友區☆★...徵 男女18至99有眼耳口鼻 part 274

收藏  |  訂閱
740  8.5k

引用:
原帖由 ~希文~ 於 2008-9-30 04:59 PM 發表 查看引用來源
又走左:smile_19:
HAHA...趕緊D野比人:smile_13:

引用:
原帖由 未日 於 30/9/2008 05:02 PM 發表 查看引用來源

HAHA...趕緊D野比人:smile_13:
趕到O依家 你D野都好趕下喎

引用:
原帖由 ~希文~ 於 2008-9-30 05:11 PM 發表 查看引用來源

趕到O依家 你D野都好趕下喎
都幾架,不過我諗要聽日先比佢
而家係時候要HEA下喇:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 未日 於 30/9/2008 05:15 PM 發表 查看引用來源

都幾架,不過我諗要聽日先比佢
而家係時候要HEA下喇:smile_30: :smile_30:
O依...................好勤力喎, 聽日重返工

引用:
原帖由 ~希文~ 於 2008-9-30 05:16 PM 發表 查看引用來源

O依...................好勤力喎, 聽日重返工
唔記得左:smile_27: :smile_27:

又走左:smile_19: 算..................報下時先, 現在希文報時信號一響, O係下午五時廿五分, 出面唔知幾多度, 相對濕度百分之XX, 今晚天青

引用:
原帖由 未日 於 30/9/2008 05:25 PM 發表 查看引用來源

唔記得左:smile_27: :smile_27:
你反咩, 咁大日子都唔記得

唉..........................又走左.................................:smile_24: :smile_24:

引用:
原帖由 ~希文~ 於 2008-9-30 05:25 PM 發表 查看引用來源
又走左:smile_19: 算..................報下時先, 現在希文報時信號一響, O係下午五時廿五分, 出面唔知幾多度, 相對濕度百分之XX, 今晚天青
我忙丫又:smile_22: :smile_22:
個FD岩岩打黎同佢吹左陣水

引用:
原帖由 未日 於 30/9/2008 05:36 PM 發表 查看引用來源

我忙丫又:smile_22: :smile_22:
個FD岩岩打黎同佢吹左陣水
啊...............................你可以傾電話..........................做咩唔同我傾電話呀:') :')

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆