上一頁下一頁
發新話題

請左個廚師番黎, 無得食, 仲要食自助餐~~ part III

收藏  |  訂閱
373  7.7k

引用:
原帖由 無愁^^ 於 2008-9-27 10:34 PM 發表 查看引用來源

你新黎既都知  
我新o黎 d 度o即, 但係我係一個老揀既廚師o黎o架嘛

引用:
原帖由 已婚男人 於 2008-9-27 10:37 PM 發表 查看引用來源

我新o黎 d 度o即, 但係我係一個老揀既廚師o黎o架嘛
經驗豐富噃,有冇參加廚神大賽呀

引用:
原帖由 行行企企食飯2味 於 2008-9-27 10:35 PM 發表 查看引用來源

有呀,仲係度fing來fing去添,不過唔夠5分鐘,就比人叫番佢入倉,我看呢次可能要體罸喇
咁朝提o左佢唔好亂o黎o架啦, 而家比人罰响月球表面插沙, 你話點死..:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 已婚男人 於 2008-9-27 10:38 PM 發表 查看引用來源

咁朝提o左佢唔好亂o黎o架啦, 而家比人罰响月球表面插沙, 你話點死..:smile_30: :smile_30:
冇計啦,後生仔既係後生仔,一d耐性都冇,一有小小興奮,就攞支旗出來fing,佢又唔知,唔係個個咁眼利看到:smile_46:

引用:
原帖由 行行企企食飯2味 於 2008-9-27 10:38 PM 發表 查看引用來源

經驗豐富噃,有冇參加廚神大賽呀
我邊有資格參加丫, 無c9就有d機會  :smile_30:

引用:
原帖由 已婚男人 於 2008-9-27 10:40 PM 發表 查看引用來源

我邊有資格參加丫, 無c9就有d機會  :smile_30:
聽聞獎品都幾豐富噃,你個個獎品好像係廿幾既妹妹仔噃,乜咁浪費呀:smile_46:

引用:
原帖由 行行企企食飯2味 於 2008-9-27 10:40 PM 發表 查看引用來源

冇計啦,後生仔既係後生仔,一d耐性都冇,一有小小興奮,就攞支旗出來fing,佢又唔知,唔係個個咁眼利看到:smile_46:
無o黎定力, 成十幾憶人民睇住o架嘛, 失禮死人啦  

引用:
原帖由 已婚男人 於 2008-9-27 10:30 PM 發表 查看引用來源

當然包括你啦  :smile_13:
oh, thx

引用:
原帖由 已婚男人 於 2008-9-27 10:43 PM 發表 查看引用來源

無o黎定力, 成十幾憶人民睇住o架嘛, 失禮死人啦  
咪係囉,只見佢有動作,其他又看唔到喇,唔止十幾憶人民,仲有外國傳媒,你說喇,比外國人以為我們個個都係咁尺寸,點算

引用:
原帖由 已婚男人 於 2008-9-27 10:32 PM 發表 查看引用來源

佢同個仔玩緊  :smile_38:
ICIC:smile_35: :smile_35:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆